La sfârșitul acstei săptămâni, Charlene a participat la Monaco E-Prix, împărțind loja oficială cu soțul ei, Prințul Albert al II-lea, și cu gemenii lor în vârstă de 7 ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques.

Îmbrăcată într-un costum gri cochet asortat cu pantofi și cercei, Charlene și-a etalat noua tunsoare pixie a părului său blond platinat.

Însă oricât de elegantă ar fi fost ținuta sa, toți cei prezenți au putut observa răceala prințesei față de Prințul Albert, distanța pe care a purtat-o față de soțul său, dar și zâmbetul ei permanent trist.

.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Aceasta este pentru prima dată când Charlene participă la un eveniment de mari proporții, de când s-a zvonit, în noiembrie 2021, că „aproape a murit” în Africa de Sud, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a slăbit foarte mult.

Ea s-a întors în Monaco în martie, după o perioadă de patru luni petrecute într-o clinică elvețiană, unde a fost tratată pentru „epuizare emoțională și fizică”.

Conform pagesix, prietenii familiei au fost îngrijorați de faptul că Albert a minimizat boala lui Charlene, după ce a dezvăluit un interviu acordat anul trecut despre vizita ei la clinica elvețiană.

„Este nedrept să fie descrisă ca având un fel de problemă mentală sau emoțională”, a declarat un apropiat pentru pagesix. „Nu știm de ce palatul minimizează faptul că Charlene aproape că a murit în Africa de Sud.”

Vezi și: Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

Potrivit presei, la acea vreme Charlene era capabilă „să consume lichide doar printr-un pai”, motiv pentru care ar fi pierdut aproape jumătate din greutatea corporală.

„Ea nu a putut să mănânce alimente solide peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci”, a afirmat un apropiat al prințesei.

Charlene s-a îmbolnăvit în timpul vizitei sale în Africa de Sud, în mai 2021, în timpul a ceea ce trebuia să fie o vizită de 10 zile în țara sa natală. În urma problemelor de sănătate suferite, prințesa a suferit o serie de intervenții chirurgicale care au întârziat apoi întoarcerea ei în principat până la sfârșitul anului 2021.

Charlene nu a comentat încă public despre problemele ei de sănătate.

Citește și: Prințesa Charlene a sărbătorit Paștele alături de prințul Albert și cei doi copii. Schimbare radicală de look a prințesei de Monaco

xPrințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei

xTatăl prințesei Charlene de Monaco rupe tăcerea. De ce nu și-a văzut fiica când aceasta era grav bolnavă în Africa de Sud