Prințesa Charlene de Monaco i-a însoțit duminică pe soțul ei, Prințul Albert, și pe gemenii lor de șapte ani, Jacques și Gabriella, la Marele Premiu de Formula 1 din Monaco. A fost o nouă ocazie pentru ca diafana Charlene să-și expună mina tristă. Ochii prințesei și zâmbetul chinuit spun totul despre cât efort face pentru a apărea la evenimentele publice.

Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, a fost un simbol al eleganței în salopeta albastră, care i-a complimentat silueta, creată special pentru ea de Terrence Bray, după cum anunță Daily Mail. Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, a îmbrăcat un sacou negru, cu pantaloni gri și o cămașă albă.

Deși pe Instagram a anunțat, cu entuziasm, că familia se pregătește cu nerăbdare să asiste la Marele Premiu de Formula 1, din Principat, în realitate prințesa a fost, din nou, zgârcită cu zâmbetele. Le-a afișat doar acolo unde a fost absolut necesar și parcă se chinuia să respecte contractul încheiat cu soțul ei, Prințul Albert de Monaco.

Citește și: Prințul Albert de Monaco ar fi fost de acord să-i plătească soției sale, Charlene, 12 milioane de euro pe an pentru a se asigura că își îndeplinește în continuare îndatoririle regale

People au Grand Prix de Monaco 2022 de F1, ŕ MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Charlene de Monaco și boala misterioasă

Charlene a participat ultima oară la Marele Premiu în 2019, când a primit un sărut pe obraz de la Lewis Hamilton. Anul acesta l-a salutat în același mod pe pilotul de Formula 1, Charles Leclerc.

Prinţul Albert de Monaco ar fi semnat un „contract” prin care se angajează să-i plătească soţiei sale 12 milioane de euro pe an pentru a-şi îndeplini îndatoririle regale, scrie presa franceză. Prinţesa Charlene de Monaco şi-a petrecut o mare parte din 2021, dar şi începutul lui 2022, departe de familie. După 8 luni în Africa de Sud şi alte 4 luni la tratament în Elveţia, ea s-a întors în Principat în luna martie. Motivul invocat ar fi fost că fosta înotătoare olimpică ar fi contractat o infecție a sinusurilor în timpul unei călătorii de caritate în țara sa natală, Africa de Sud, iar boala ar fi ținut-o internată timp îndelungat.

Citește și: Charlene din Monaco rupe tăcerea și vorbește pentru prima dată despre problemele sale de sănătate: „Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă grăbesc”

Citește și: Prințesa Charlene a vorbit pentru prima dată despre divorț. Ce i-a cerut soțului ei după întoarcerea la Monaco?