Prietenii prințesei sunt îngrijorați de faptul că familia regală din Monaco pare a bagateliza gravitatea stării acesteia de sănătate, și asta după ce săptămâna trecută Prințul Albert a susținut că soția sa a intrat în dezintoxicare imediat după întoarcerea ei în principat.

„Este nedrept că este descrisă ca având un fel de problemă mentală sau emoțională”. Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud.”, au declarat prietenii prințesei.

xPrinţesa Charlene de Monaco, grav afectată de boală. Ce se întâmplă cu ea după ce a fost dusă de urgență la spital?

A slăbit jumătate din greutatea eiAceștia au menționat că Prințesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, a avut o infecție severă la urechi, nas și gât, care a dus la „probleme severe ale sinusurilor și de înghițire, ca urmare a unei intervenții chirurgicale anterioare”.

„Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci”, a mai spus sursa. „A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală.”

Potrivit sursei Page Six, prințesa Charlene „nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală”.

„Este epuizată de șase luni de operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător”, a spus sursa. „I-au lipsit enorm copiii și soțul ei în timp ce era blocată în Africa de Sud, pentru că nu putea călători acasă.”

Îngrijorarea cu privire la pierderea în greutate îngrijorătoare a Prințesei Charlene a izbucnit în mediul virtual după ce Charlene a postat pe Instagram, la începutul lunii 2 octombrie, o fotografie înfățișând-o extrem de slabă și fragilă, urmată de anunțul că se retrage de la un eveniment oficial pe 19 noiembrie din cauza „oboselii generale profunde. ”

Soțul ei, Prințul Albert, a susținut într-un interviu pentru revista People că soția sa a fost internată într-o „unitate de tratament” din afara Monaco, după ce „devenise evident că nu se simte bine” la doar câteva ore de la întoarcerea ei la Monaco.

Prințul Albert a susținut că starea ei actuală a fost rezultatul „mai multor factori care sunt chestiuni private”.

„Era evident epuizată, fizic și emoțional”, a adăugat el. „Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie.”


Citește și: Prințesa Charlene, prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit că se află internată ”într-o locație secretă”. Ce mesaj a transmis

xPrimele imagini cu gemenii prințesei Charlene de Monaco, de la surprinzătoarea retragere din viața publică a mamei lor

.