Prințesa Charlene este din nou alături de familia ei, după cinci luni petrecute în țara sa natală, Africa de Sud. Mulți au spus că nu se va mai întoarce și că ar urma să divorțeze de prințul Albert, dar acum ea a închis gurile tuturor, după ce s-a reunit cu soțul și copiii ei.

Prințul Albert de Monaco a fost implicat într-un nou scandal. El a fost chemat de la începutul anului, în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul pe vremea când acesta deja începuse o relație cu Charlene și se pregăteau de nuntă.

Charlene si ALbert, la botezul gemenilor lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La scurt timp după începerea procesului, Charlene de Monaco a plecat din luna martie în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebuit să stea doar câteva săptămâni și să se întoarcă acasă la soțul și copii ei, în cele din urmă a ajuns să stea cinci luni plecată. Prințesa Charlene de Monaco a avut probleme de sănătate grave. Ea a fost supusă mai multor proceduri complicate după ce a contractat o infecție severă a urechii, nasului și gâtului în luna mai și medicii i-au interzis să călătorească cu avionul până în luna octombrie.

Cu toate acestea, prințesa s-a reunit acum cu familia ei și a făcut publice noile imagini alături de prințul Albert și gemenii lor, părând foarte fericiți. Albert a luat copiii și a mers din nou în Africa să-și vadă soția. Astfel, cei doi au reușit să pună punct zvonurilor că ar urma să divorțeze.

”Sunt atât de încântată să am familia aproape. Gabriella a decis să-și tundă părul. Îmi pare rău, draga mea, am făcut tot ce-am putut ca să o repar.”, a scris Charlene în dreptul imaginilor.

Prințesa Charlene a plecat în martie în Africa de Sud, dar și-a revăzut familia la începutul lunii iunie, când Albert și copii au zburat în Africa de Sud pentru a fi alături de ea. Acum, după ce a primit veștile proaste de lamedici că până în octombrie nu va putea să meargă acasă, aceștia au venit ei să o vadă.

De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri privind divorțul dintre ei, însă Charlene le-a negat cu vehemență, iar recent au sărbotirt 10 ani de la nuntă: ”Albert este stânca mea și forța mea și fără dragostea și sprijinul său nu aș fi putut să trec prin această perioadă dureroasă”, a declarat recent prințesa.