Fanii actorului Channing Tatum și ai cântăreței Jessie J sunt în culmea fericirii. Cei doi s-au împăcat, la două luni de când își spuseseră adio.

Vestea a fost oferită de un apropiat al celor doi, care a povestit că Jessie J și actorul din ”Magic Mike” formează din nou un cuplu și sunt hotărâți să rămână așa pentru multă vreme.

Deși despărțiți, cei doi au continuat să se vadă, fiind văzuți inclusiv la cumpărături împreună. Încet-încet, relația a redevenit una romantică, Jessie J, de 31 de ani, nemaiplecând din casa actorului în ultima săptămână.

Despărțirea celor doi, în urmă cu 2 luni, a venit ca un șoc pentru toată lumea. Cei doi formau un cuplu frumos de mai bine de un an.

Problema lor a fost faptul ca fiecare își dorea să trăiască în alt loc. Channing Tatum (39 de ani), divorțat și tatăl unei fetițe, voia să locuiască în SUA, pentru a fi alăturid e micuță. Jessie J, însă, locuiește în Marea Britanie și adoră asta.

Relația dintre Jessie J și Channing Tatum a ajuns la urechile presei în octombrie 2018, dar a fost făcută publică, cu acordul celor doi, abia în martie anul trecut.

Vezi și Nu e usoara despartirea nici in lumea celebritatilor. Ce spune Jessie J despre despartirea soc de Channing Tatum

Citește și: