Vestea a fost dată de modelul Victoria’s Secret pe o rețea socială. ”Mama și tata abia așteaptă să te întâlnească”, a scris modelul duminică, în ziua în care americanii au sărbătorit Ziua Mamei.

Chanel Iman și Sterling Shepard s-au căsătorit în martie, însă sarcina e cu mult mai mare. Până acum a fost ascunsă de haine largi, așa că nimeni nu a știut. Acum, modelul a pozat cu burtica la vedere, arătând că poți fi extrem de sexy chiar dacă ești gravidă.

Chanel Iman e insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Chanel și Sterling s-au căsătorit în 3 martie, în cadrul unei ceremonii romantice, la patru luni de când se logodiseră (în decembrie anul trecut).

Chanel a fost cerută de soție chiar în ziua în care împlinea 27 de ani. Atunci, vedeta a postat pe Instagram o fotografie sub care scria: ”O noapte plină de lacrimi de fericire”.

”Sunt mai mult decât entuziasmată să-mi petrec restul vieții cu tine! Ești sufletul meu pereche, cel mai bun prieten, totul pentru mine! Abia aștept să fiu doamna ta!”, mai scria ea atunci.

Modelul și fotbalistul american s-au cunoscut la o petrecere în noiembrie 2016 și au dezvăluit ulterior că s-au simțit atrași unul de altul instantaneu.
”Am mers la ea și i-am oferit o băutură și asta a fost tot”, povestea Sterling despre cum a debutat relația lor.

Vezi și Încă un bebeluș în showbiz. O celebră vedetă TV a dezvăluit că este însărcinată. Tatăl este un artist cunoscut

Citește și: