”Așteptăm din nou un copil!”, a anunțat entuziasmat artistul în vârstă de 25 de ani, anunțând și sexul bebelușului: o fetiță.

”Doamne, Dumnezeule, te iubim!”, a mai scris el pe o rețea de socializare. Despre Chance the Rapper se știe că este o persoană religioasă, însă din felul în care face afirmația e clar că bucuria sa este fără margini.

Fetița celor doi va veni pe lume în luna septembrie a acestui an.

Cei doi mai au împreună tot o fetiță, Kensli, venită pe lume în 2015.

Chance și Kirsten s-au căsătorit în weekend, în Newport Beach, California. Printre inivtații la ceremonie s-au aflat Kim Kardashian și Kanye West, prieteni buni cu rapperul.

O poveste de dragoste ca în filme

Povestea de dragoste a celor doi e una cum puține mai sunt în ziua de azi și începe din copilăria celor doi. A mers la o petrecere la birou, pe vremea când era copil, la locul de muncă al mamei. Acolo, erau prezenți și alți copii. La un moment dat au fost anunțați că va cânta trupa Destiny’s Child. Numai că, surpriză, nu celebrele artiste au început să cânte și să danseze, ci trei puștoaice de vârsta lui, printre care și cea care avea să-i devină iubită.

Pur și simplu a fost vrăjit de ea atunci când li s-au întâlnit privirile și așa a rămas mulți ani. ”Era cea mai frumoasă fată pe care o văzusem în aproape 10 ani de viață pe Pământ!”, a scris el oarecum amuzat pe Twitter când a anunțat că urma să se căsătorească, în urmă cu câteva zile.

A fost atât de intimidat de prezența ei încât nici nu i s-a putut prezenta. Știa însă că vrea să se căsătorească cu ea într-o zi.

Peste ani, aproximativ 10, a cunoscut-o. Era fata șefei mamei lui și între ei a început o frumoasă poveste de dragoste. Nu a știut de la început că era ”acea fată”. Când a aflat, însă, a știut că într-o zi va veni și căsătoria. Și asta s-a întâmplat la 16 ani de când a cunoscut-o pe ”ea”.

Vezi și Un cântăreț celebru se însoară la numai 25 de ani. A știut de la 9 ani că ea e aleasa. O poveste de dragoste cum puține sunt

Citește și: