Și iată că, 16 ani mai târziu, visul i se împlinește. Anunțul a fost făcut de rapper pe o rețea de socializare, unde a scris: ”Ora poveștilor. Câteva lucruri despre cum am cunoscut-o pe soția mea. Această fotografie a fost făcută în ziua în care am cunoscut-o pe soția mea!”. Artistul a folosit intenționat sintagma ”soția mea”, pentru a-și anunța fanii că nunta e iminentă.

A povestit și cum a cunoscut-o. A mers la o petrecere la birou, pe vremea când era copil, la locul de muncă al mamei. Acolo, erau prezenți și alți copii. La un moment dat au fost anunțați că va cânta trupa Destiny’s Child. Numai că, surpriză, nu celebrele artiste au început să cânte și să danseze, ci trei puștoaice de vârsta lui, printre care și cea care avea să-i devină iubită.

Pur și simplu a fost vrăjit de ea atunci când li s-au întâlnit privirile și așa a rămas mulți ani. ”Era cea mai frumoasă fată pe care o văzusem în aproape 10 ani de viață pe Pământ!”, a scris el oarecum amuzat pe Twitter.

A fost atât de intimidat de prezența ei încât nici nu i s-a putut prezenta. Știa însă că vrea să se căsătorească cu ea într-o zi.

Peste ani, aproximativ 10, a cunoscut-o. Era fata șefei mamei lui și între ei a început o frumoasă poveste de dragoste. Nu a știut de la început că era ”acea fată”. Când a aflat, însă, a știut că într-o zi va veni și căsătoria.

Iar momentul va avea loc în weekend, a anunțat artistul, la 16 ani de când a cunoscut-o pe ”ea”.

Vezi și Cu ani în urmă i-a cerut un autograf. Habar nu aveau că, peste timp, vor ajunge să formeze un cuplu. Povestea de dragoste a unei perechi celebre

Citește și: