A șocat întreaga lume când a ales o tunsoare neconvețională, scurtă și cu lateralele rase. A uimit prin decizia ei, invocând decizia medicilor, de a marca, separată la mii de kilometri distanță de familie, zece ani de mariaj cu Prințul de Monaco. Acum, prințesa Charlene de Monaco stârnește controverse în privința trăsăturilor ei care cu greu mai aduc aminte de cele de odinoară.

cSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Charlene de Monaco, de 7 luni în Africa de Sud

Prinţesa Charlene (43 de ani) a părăsit Principatul de Monaco în ianuarie 2021 pentru a vizita țara ei natală, Africa de Sud.

Numai că, potrivit declarațiilor sale, a dezvoltat o infecţie puternică la nivelul sinusuriloe din cauza căreia nu s-a mai putut de a întoarce în Monaco, rămânând blocată în Africa de Sud pentru mai multe luni.

Potrivit prințesei, nici nu va avea voie să zboare până la jumătatea toamnei: „Aceasta este cea mai lungă perioadă în care am stat departe de Europa şi de copiii mei”, a declarat ea pentru postul sud-african Radio 702.

„Sunt foarte tristă că nu pot fi cu copiii mei în această vară în Europa. Nu pot forţa vindecarea, aşa că voi fi nevoită să rămân în Africa de Sud până la sfârşitul lunii octombrie”.

Motive medicale sau morale?

În imaginile interviului preluate de Dailymail, prințesa apare în aer liber, îmbrăcată lejer, aparent fără pic de machiaj pe chip. Iar trăsăturile sunt departe de cele cu care ne-am obișnuit, făcându-i pe cârcotași să se întrebe dacă nu cumva prințesa ar fi trecut prin câteva operații estetice mai puțin reușite.

Mai mult decât atât, gurile rele spun că de fapt, explicațiile prințesei ar fi de fapt o scuză de a sta departe de Prințul Albert, soțul său, de care intenționează să se despartă, după ce acesta a fost acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Prinţul Albert de Monaco a fost chemat de la începutul anului, în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul chiar înainte de nunta acestuia cu Charlene de Monaco, cea care i-a dăruit prinţului doi copii gemeni.

Prinţul de 62 de ani, deja tatăl a doi copii ilegitimi, ar fi avut o aventură cu o femeie din Brazilia, de 34 de ani, în urma căreia a rezultat o fiică născută în 2005. Această acuzaţie este cu atât mai gravă cu cât Albert se întâlnea cu Charlene în acea perioadă, cei doi începând relaţia lor în anul 2000.

Presupusa fiică a lui Albert, acum în vârstă de 15 ani, i-a trimis acestuia o scrisoare, în luna septembrie anul trecut, în care i-a scris următoarele: Nu înţeleg de ce am crescut fără un tată, iar acum, când te-am găsit, nu vrei să mă vezi.

Conform actelor legale înaintate de avocaţii femeii, lui Albert i se cere să accepte un test ADN care să ateste paternitatea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalţi doi copii ilegitimi ai săi, născuţi înainte să o cunoască pe Charlene.

Dacă în acele cazuri, aventurile au avut loc înainte ca soţia sa să apară în peisaj, acum, situaţia este diferită, pentru că relaţia lui Albert cu acea femeie a avut loc într-o perioadă în care Charlene era iubita lui şi se îndrăgostise de el. Astfel, presa din Hexagon susține că zilele mariajului lui Albert cu Charlene ar fi numărate, dacă se dovedește că i-a fost infidel.

Citește și O mai recunoști? Așa arată acum, ”Baby”, actrița din „Dirty Dancing”. Are 61 de ani

Julia Chelaru, schimbare radicală. Cum a reușit să slăbească?