Actrita si omul de comedy stand up sufera de aceeasi afectiune care a afectat sarcinile sotiei printului William, hyperemesis gravidarum, ceea ce inseamna ca intreaga sarcina a avut stari e voma, ameteala si rau.

La 39 de saptamani, a fost programata pentru cezariana. N-ar fi trebuit ca totul sa dureze mai mult de o ora si jumatate, numai ca, in cazul sau, a durat 3 ore, a marturisit recent actrita. Iar prima o ora si jumatate, aceasta a vomitat incontinuu, inclusiv din cauza endometriozei de care sufera.

Medicii s-au mirat ca, data fiind aceasta afectiune, a putut sa tina sarcina pana in saptamana a 39-a. Nici nu era alta cale in afara cezarienei.

Initial, actrita nici nu voia sa nasca la spital, dar, date fiind afectiunile sale, si-a dat seama ca, mai ales pentru bebelus, era cea mai sanatoasa alegere.

Pur si simplu s-a trezit intr-o duminica, avand cea mai proasta stare de pana acunci. Si-a dat seama ca nu poate face totul singura, asa cum avea de gand. In plus, era imensa, isi aminteste ea, vomita intr-una si se simtea extrem de nefericita.

Despre nasterea prin cezariana, actrita spune ca a fost “brutala”. N-ar fi rezistat daca sotul ei, Chris Fischer, nu i-ar fi fost alaturi. “Sa nasti e cel mai ingrozitor lucru pe care il vei face vreodata, dar merita total”, a mai spus ea.

Cat despre recuperarea de dupa operatie, vedeta o compara cu o “tortura”.

Una peste alta, insa, actrita spune despre anul care a trecut ca a fost unul “foarte bun”, ea devenind si sotie si mama.

Vezi si În companie selectă! După Meghan Markle, și Amy Schumer a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul

Citeste si: