”Mă simt foarte bine, tânără, dar nu mă uit în buletin. Am norocul să fiu înconjurată de oameni buni, aşa că nu am de ce să nu fiu fericită. Acum sunt mai bine cu sănătatea şi încerc să respect tot ce a spus domnul doctor”, a declarat  Cezara Dafinescu, într-un interviu mai vechi pentru Click.ro.

Cezara Dafinescu a împlinit 70 de ani. Cum arată acum celebra actriță. Iată prin ce dramă cumplită a trecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cezara Dafinescu are probleme serioase de sănătate din cauza unei proteze

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din Epoca de Aur, datorită ochilor ei inconfundabili, îndrăgita actriță a avut mai multe probleme de sănătate.  În vara anului  trecut, ea a ajuns pe  masa de operație, fiind nevoită să treacă  printr-o nouă intervenție chirurgicală la picior, a treia, din cauza unei proteze fixate greșit, care i-a afectat picioarele.

În ciuda problemelor serioase de sănătate pe care le are și a faptului că se deplasa cu ajutorul unui baston sau a cârjelor, acest lucru nu a împiedicat-o pe Cezara să continue să apară în spectacole sau la evenimente. Astfel, imediat după intervenție, ea s-a întors pe scenă și actrița continuă să surprindă și azi cu buna ei dispoziție și cu energia pozitivă de care dă dovadă.

Întrebat-o care e secretul cu care se mențină pozitivă și tânără, marea actriță a răspuns scurt „iubirea”.

Citește și: Îndrăgita actriță Cezara Dafinescu a ajuns iar pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă

Soțul ei a murit într-un accident de motocicletă

„Secretul frumuseţii mele a fost întotdeauna iubirea!”, a spus într-un interviu celebra  actriță.  Cu toate acestea,  viața ei nu a fost deloc una ușoară, ea având ghinion în dragoste. „Frumoasa teatrului românesc” a fost căsătorită cu actorul George Motoi, însă la un moment dat dragostea dintre ei s-a stins, după cum a declarat chiar Cezara,  și au decis să divorțeze. Ei au împreună o fată, pe nume Raluca Motoi.

Ulterior, Cezara s-a căsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea. Deși credea că și-a găsit din nou fericirea, trăind clipe foarte frumoase alături de acesta, destinul a lovit-o crunt. Bărbatul, pe care îl considera sufletul ei pereche și iubirea vieții ei, a pierit într-un tragic accident de motocicletă. Actrița a mărturisit că a dărâmat-o moartea acestuia și a suferit atât de tare încât a căzut în depresie.

Cezara Dafinescu, care are o carieră de peste 40 de ani,  s-a născut pe 4 august 1948,  la Sibiu,  și a absolvit Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică din București în 1973, la clasa profesor Moni Ghelerter.

 

Citește și: