Contratenorul de 40 de ani și studenta de 21 de ani se pozează în cele mai intime ipostaze, îmbrățișați și sărutându-se, și nu se sfiesc să-și facă declarații în văzul lumii, pe rețelele de socializare.

cei-doi-sunt-de-cateva-luni-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

La o postare a artistului, în care cei doi apar îmbrățișați și sărutându-se, Raluca Jurca, iubita lui, a fost prima care a comentat. ”Te iubesc ❤️ -ENORM-”, a scris ea.

Iar când ea a postat, acum două zile, o fotografie în care el o cuprinde protector cu brațele, primul care a comentat a fost Cezar Ouatu: ”Esti omul ce mă fericește… LY❤️”

Raluca Jurca are 21 de ani și este studentă în București. Cât timp el a fost la Ferma, ea a trăit la intensitate maximă fiecare moment al competiției. Unele dintre cele mai încărcate de tensiune au fost cele în care iubitul ei a fost nevoit să stea legat de Anda Adam, în fiecare secundă.

Iubita lui Cezar Ouatu a mărturisit că e o fire geloasă și că uneori a închis televizorul pe durata emisiunii.

„De fel sunt o fire cam geloasă, dar trec peste pentru că e o probă, toți trebuie să o facă, nu doar el și e ok. N-am nicio treabă (…) Chiar dacă închid eu televizorul, am familia care mă sună și-mi zice: Raluca, vezi că Cezar a făcut aia! Și dau repede, iar, pe televizor”, a dezvăluit Raluca la Vorbește lumea.

Vezi și Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au despărțit. Artistul a început deja o nouă relație

Citește și:

Reacția lui Dan Negru, după declarațiile controversate făcute de Dan Bittman despre coronavirus!

Carmen Grebenișan a pozat topless: ”Așa trebuie să arate fotografiile alb-negru!”