Finala show-ului de transformări „Te cunosc de undeva!”, desfășurată sâmbătă, la Antena 1, a fost plină de surprize emoționante. Tenorul Cezar Ouatu, desemnat marele câștigător, a fost și proganistul unuia dintre cele mai impresionante momente ale serii. El a căzut în genunchi pe scenă și cerut-o de soție, cu vocea gâtuită de emoție, pe iubita lui, Andreea. Iar ea a răspuns: Da!

Despre Andreea, Cezar a spus că este stewardesă și lucrează pentru o companie aeriană străină, iar ei sunt împreună de nouă ani.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230415_TCDU7 finala_0446

L-a imitat pe Michael Jackson

Cezar a câștigat și marele premiul al celui de-al saptelea sezon „Te cunosc de undeva!”, iar în finală l-a imitat pe Michael Jackson, cu piesa „The Way You Make Me Feel”. Și tot în aceeași seară specială, Cezar a primit și invitația de a participa la cel de-al optulea sezon al show-ului transformărilor.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_230415_TCDU7 finala_0528

Bătălia finală” a show-ului „Te cunosc de undeva!” s-a dat între cei patru finaliști, Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru. Fiecare dintre ei a reprezentat o decadă și a cântat câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 și ’70. Alina Eremia a imitat-o pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru l-au întruchipat, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin, Cezar Ouatu s-a transformat într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson, iar Daniel Iordăchioae a reprezentat anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.

Nefinaliștii au imitat, la rândul lor, în câteva personaje dragi tuturor românilor – Lidia Buble a întruchipat-o pe Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu a imitat-o pe Maria Lătărețu (Oltenia), Liviu Vârciu a fost Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi s-au transformat în Mioara Velicu (Moldova) – și au cântat acompaniați de taraful Silvian Voicu. După ce și-au susținut momentele artistice, cei patru nefinaliști le-au acordat puncte colegilor lor, finaliștii, notele lor adăugându-se celor acordate acestora de către jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits. Invitații speciali ai galei finale au fost Maria Buză, Pepe, Jorge și CRBL, câștigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, și Adina Răducan, câștigătoarea XFactor.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_230415_TCDU7 finala_0543

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)