Cezar Ouatu şi Andreea Vilău au avut o relație cu mai multe certuri și împăcări, însă în luna aprilie au decis să mai dea o șansă relației lor, iar artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cei doi păreau mai fericiți ca oricând și au dezvăluit că vor să-și întemeieze repede o familie, dorindu-și amândoi să devină părinți.

Lucrurile dintre ei nu au decurs cum și-au propus și cei doi au decis să-și spună „Adio”, după o relație de aproape doi ani.

Cezar Ouatu are deja o altă iubită

Celebrul artist nu doar că a rupt logodna de frumoasă blondă, dar acesta a început și o nouă relație, potrivit Spynews, el fiind surprins de paparazzi alături de o brunetă. EL a explicat că a decis să pună punct relației cu Andreea pentru că nu a fost dispusă să schimbe lucrurile care îl deranjau pe acesta.

„Am dreptul sa fiu fericit. Toți gresim, dar totuși m-am implicat întru totul și ea știe acest lucru. Toţi greşim, dar în momentul în care tu eşti bine acasă şi ai tot ce îţi trebuie, crede-mă că nu mai mi-am dorit altceva. Eu am fost tot timpul cel care şi-a dorit şi am insistat. Am cerut-o în căsătorie şi am aşteptat să schimbe anumite lucruri la ea. Nu a funcţionat relaţia, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Eu nu sunt un om care îşi doreşte foarte mult. Eu trăiesc cu o mângâiere şi sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce a lipsit de desăvârşire în toţi aceşti ani.” a declarat  Cezar Ouatu pentru Spynews.

Citește și: