De fapt, artistul, care trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, el fiind îndrăgostit până peste urechi, e îmbrăcat doar în pantaloni scurți colorați, așa cum îi stă bine omului în vacanță.

După cum chiar el explică, e acorperit cu iaurt, pentru că soarele e necruțător.

Astfel ”echipat”, Cezar Ouatu dansează fără pic de inhibiții. Fără a-și da aere de mare dansator, Cezar e mai degrabă amuzant și se vede că se bucură la maximum de moment, fără să-i pese de gura lumii.

”DANSUL TURBATULUI :)) Nu încercați acasă, sunt unic😀!

P.S. Scuzați iaurtul de pe corp, dar aici bate soarele rău de tot !!! Cine dorește să mă “detroneze”, să accepte această provocare “hartistică”, să mă eticheteze și să dea ulterior un hastag cu #DansulTurbatului :)) Ideea este să te simți bine cu tine însuți și să tranmsiți mai departe energia ta pozitivă!!! HAKUNA MATATA !”, a scris el pe Facebook, lansând astfel o provocare către fanii săi.

Reacțiile acestora au fost imediate: ”Ce -ai fumat ?Esti super !”, ”Felicitări! Așa trebuie trăită viața!”, ”Nu doar te simti zurliu,chiar esti zurliu !” – sunt doar câteva dintre reacțiile primite.

”No, fain asa!! Io tot il bat la cap pe al meu sa imi traga un dans si el nu si nu, ca danseaza imprastiat! Amu o sa ii arat alt imprastiat care culmea!! Chiar danseaza!! ”, îi scrie o prietenă virtuală artistului, promițând să folosească înregistrarea în favoarea ei.

De la o poștă se vede cât de bine se simte Cezar Ouatu, în vârstă de 40 de ani. Și are și de ce. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca Jurca, o studentă în vârstă de 21 de ani. Cei doi nu se sfiesc să se pozeze în posturi tandre, îmbrățișați și sărutându-se, și-și fac declarații în văzul și auzul lumii, pe rețelele de socializare.

Vezi și Cezar Ouatu și iubita lui cu 19 ani mai mică, declarații de dragoste în văzul tuturor. Cum o alintă cântărețul

Citește și:

Doliu în lumea muzicii! Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară, la 57 de ani! Cine este aleasa sa, cu care s-a logodit printr-un apel video