De-a lungul timpului gurile rele au spus că artistul s-a cuplat cu soprana pentru a-l ajuta în carieră, dar el neagă complet. Ce spune Cezar Ouatu despre acest aspect, dar și despre declarațiile recente ale Angelei Gheorghiu, care spune că ea nu datorează nimic statului român.

Odată cu despărțirea lor, Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu au întrerupt orice fel de legătură. După ruptura dintre ei au apărut zvonuri conform cărora el s-ar cuplat cu Angela Gheorghiu pentru a-l ajuta în carieră. Iată cum comentează acesta pe marginea subiectului.

Cezar Ouatu o desființează pe Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu nu a putut rămâne indiferent la o declarației a fostei sale iubite. ”Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea, dimpotrivă”, spunea aceasta recent. Acum, Cezar Ouatu și-a permis și o replică la adresa acesteia.

‘’Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa.

Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii.

La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici’’, a declarat Cezar Ouatu pentru Impact.ro, lovind astfel în fosta lui iubită.

A profitat sau nu de faima ei?

De asemenea, Cezar Ouatu neagă faptul că s-a cuplat cu Angela Gheorghiu pentru a fi ajutat pe plan profesional. El susține că nu a fost ajutat deloc de către soprană și că au avut doar câteva colaborări de-a lungul timpului.

‘’Nu… Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe.

Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar, care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva. Poate de aici și supărarea ei.

Îmi pare rău că noi ar trebui, ca români, să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări. Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical… Dacă nu asculți Dani Mocanu, nu ești în râdul lumii’’, a mai spus aceasta.

În încheiere, Cezar Ouatu a spus că nu ar mai cânta niciodată alături de fosta lui parteneră, Angela Gheorghiu.

Citește și:

Cum a ajuns Eli Lăslean să-i facă peste 40 de rochii lui Carmen Iohannis. Secretele unei colaborări fashion, la nivel înalt: „M-a sunat…”

S-a dus strălucirea din luna de miere! Jennifer Lopez, surprinsă în trening, nemachiată și abătută. Nici Ben Affleck nu a fost în apele lui