„Nu e încă prea târziu”, spune Thomas Markle Jr (51 de ani), în scrisoarea sa, în care îl avertizează pe pe prințul Harry (33 de ani) că face o mare greșeală și că sora lui nu este potrivită pentru el.

Bărbatul își atacă sora și vorbește foarte urât despre ea. Spune despre Meghan (36 de ani) că este „o femeie slabă, superficială, îngrădită, care va face glume pe seama ta (n.r. a prințului Harry) și a familiei regale”.

„Pe măsură ce trece mai mult timp până la nunta ta regală, a devenit foarte clar că aceasta este cea mai mare greșeală din istoria nunții regale. Meghan Markle nu este  femeia potrivită pentru tine, în mod evident. Sunt confuz de ce nu vezi cum e cu adevărat  Meghan, așa cum o vede întreaga lume acum”, mai spune Thomas în scrisoare publicată în revista „In Touch”.

Fratele lui Meghan este supărat pe actriță pentru că nu și-a invitat familia la nuntă

Fratele actriței amintește că tatăl lor, Thomas Markle Sr, a intrat în datorii pentru a o ajuta pe Meghan să-și împlinească visul de a deveni actriță și are dificultăți financiare și acum. „Ce fel de om își începe cariera folosindu-se de propriul ei tată până l-a adus la faliment, iar apoi a uitat de el în Mexic, lăsându-l falit. Iar când vine momentul să-l răsplătească, uită de tatăl ei de parcă nu l-a cunoscut niciodată. E destul de vizibil că mica ei faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap”, mai susține acesta.

„Să nu mai menționez, în primul rând, că nu-și invită familia la nuntă, ci preferă să cheme străini. Ce fel de om face așa ceva? Tu (n.r.-prințul Harry) și toată familia regală ar trebui să puneți punct acestei nunți false până nu e prea târziu”, încheie acesta.

Prințul Harry și Meghan urmează să confirme lista lor cu invitați pentru nunta regală, fiind așteptați peste 600 de oameni să aprticipe la ceremonia de la capela St George’s a castelului Windsor.

Citește și: