Certurile dintre concurenții dine chipa Faimoșilor devin din ce în ce mai aprinse și astfel aceștia au format două tabere, băieți și fete. Puterea lor de concentrare a scăzut considerabil, după ce au suferit mai multe înfrângeri de la începutul competiției și până în prezent, iar echipa nu mai este la fel de unită cum era la începutul competiției. Faimoșii sunt mai dezbinați ca niciodată, asta și din cauza faptului că nu reușesc să funcționeze ca o echipă și să câștige puncte pe traseu. Faimoasele i-au acuzat pe băieți că le tratează urât și că nu au încredere în ele, motiv pentru care băieții au luat decizia de a le oferi libertatea de a-și impune punctul de vedere, potrivit Kanal D.

După ce fetele au reproșat că nu au un cuvânt de spus în cadrul competiției și că sunt nevoite să respecte doar regulile impuse de băieți, aceștia au luat decizia de a face o serie de schimbări. Zannidache este conștient de faptul că fetele din echipă nu mai sunt motivate să lupte, motiv pentru care va decide alături de băieți ca acestea să gândească strategia în următoarele jocuri.

„Nu avem încredere în echipa noastră și suntem conștienți că orice strategie pe care am face-o noi, băieții, oricum vom pierde și ne-am luat mâna, are dreptate, pentru că oricum nu mai avem încredere în echipa noastră. Luați-o voi (n.r strategia), fetelor, că ele au sărit cu gura. Oricum, orice am face suntem ignoranți. (…) Trăim într-un clișeu și fetele sunt conștiente, nu toate, nu dau nume, sunt conștiente că noi nu avem încredere în ele, le-am spus de atâtea ori subtil că sunt p….e, că nu avem încredere în ele. Doar înainte de joc le luăm în brațe: te iubesc, ești cea mai tare, dar dacă au pierdut le-am zis de 100 de ori că au dat prost. Ele sunt conștiente că o zicem doar ca să mâncăm și să trecem mai departe, nu sunt nici ele proaste, sunt conștiente că trăim într-un clișeu. Sunt conștiente că nu avem încredere în ele și că ne trag în jos.”, a spus Zannidache.