Este vorba despre regizorul Glenn Weiss, care a surprins pe toată lumea cu discursul său. Când i s-a oferit trofeul Emmy, acesta a spus că momentul este unul dulce – amar, pentru că persoana care ar fi fost cel mai mândră de el, mama sa, a murit în urmă cu două săptămâni.

A continuat apoi, făcându-i pe toți să-și scoată șervețelele: ”Parte din mine este sfâșiată și nu cred că se va mai repara vreodată, dar mama e în mine și întotdeauna va fi așa. Mama întotdeauna găsea frumosul în orice și-mi adora iubita. Jan Svendsen, ești raza mea de soare în viață, tot ce este bun, și mama avea dreptate: nu lăsa niciodată să plece raza ta de soare!

Te întrebi de ce nu îmi place să te numesc <>? Pentru că vreau să te numesc soția mea!”. A fost momentul în care toată sala a izbucnit în aplauze, iar Glenn a glumit: ”Nu am cerut-o încă. ”Acesta este inelul pe care tatăl meu l-a pus pe degetul mamei în urmă cu 67 de ani. Iar către surorile și frații mei: Nu l-am furat. Tata știe că îl am și e ok.”, a continuat el.

”Jan, vreau să-ți pun pe deget acest inel pe care mama l-a purtat, în fața tuturor acestor oameni, în fața mamei mele și părinților tăi, care privesc de sus. Te măriți cu mine?”, a rostit emoționat regizorul, îngenunchind.

Cât despre viitoarea sa soție, după ce a trecut peste surpriza inițială, a răspuns puternic ”da”, după care cei doi s-au sărutat pasional în văzul tuturor.

Sandra Oh, din ”Anatomia lui Grey”, a venit cu părinții la ceremonie

Nu a fost singurul moment emoționant al serii. Actrița Sandra Oh, cunoscută din ”Anatomia lui Grey”, și-a adus cu ea la ceremonie părinții, pe Young-Nam Oh și pe Joon-Soo Oh. Imaginile cu ei pășind pe covorul roșu grăiesc de la sine și nu au lăsat pe nimeni indiferent.

”Părinții ei sunt clar cei mai simpatici din lume, nici nu e de mirare că ea e adorabilă”, scrie un fan pe o rețea de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Proud #immigrantparents Just took me 30 yrs…

A post shared by Sandra Oh (@iamsandraohinsta) on

Alții au observat că mama actriței de 47 de ani a venit îmbrăcată în hanbok, rochia tradițională coreeană. Iar femeia nu s-a putut abține să nu declare, pe covorul roșu, ce mândră e de fiica ei.

Citește și: