Celine Dion nu și-a revenit după moartea soțului ei. A încercat să-și îngroapte suferința în muzică, dar în ultima vreme ea a atras atenția cu aparițiile ei extravagante și șocante. Artista a fost criticată tot mai des că e mult prea slabă, iar cea mai recentă imagine i-a șocat pe fani.

În ultimii ani a atras atenția presei pentru aparițiile ei șocante, ea apărând în haine extravagante, dar și pentru faptul că devenea din ce în ce mai slabă. Artista ajunsese piele și os, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că este bolnavă. Celine și-a liniștit fanii și i-a asigurat pe fani că este perfect sănătoasă, explicând că a slăbit din cauza orelor petrecute în sala de dans, pentru care a făcut o nouă pasiune, dar și din cauza suferinței pe care a încercat să o ascundă după pierderea soțului ei. Însă, o nouă imagine cu ea i-a uimit pe fani și a iscat controverse. Dacă în luna mai arată ceva mai bine, acum artista a slăbit din nou, iar internauții și-au arătat imediat îngrijorarea și au rugat-o să aibă mai multă grijă de ea.

celine 3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Celine, te rog, mai îngrașă-te câteva kilograme. Ești atât de slabă…te iubim”, „Zici că e un sac de oase, zilele astea. Nu arată bine deloc”, „Ești mult prea slabă”, „Aceste imagini cu Celine sunt sfâșietoare…nu mai este ea de când soțul ei a murit”, „Arată ca naiba. Ochelarii ei de soare par să cântărească mai mult decât ea”, „Celine, ești bine? Arăți ca un schelet”, au fost doar câteva dintre comentarile fanilor.

Celebra cântăreață a fost cel de-al 14 -lea copil al familiei ei numeroase și s-a născut în Quebec, pe 30 martie 1968. Ea s-a dovedit extrem de talentată încă de mică. La doar 12 ani, a scris prima ei piesă, iar prima ei caseta a ajuns la respectatul impresar René Angélil, iar astfel a început o coloaborare fructuoasă, care s-a transformat, mai târziu, într-o frumoasă poveste de dragoste.

Celin Dion și René Angélil s-au căsătorit în decembrie 1994, iar primul lor copil, René-Charles, a venit pe lume în 2001. În 2010 cei doi deveneau din nou părinți, de data aceasta de gemeni, cântăreața aducându-i pe lume pe Eddy și Nelson, iar soții erau mai fericiți ca niciodată. Însă, în 2016, Rene s-a stins din viață după o luptă lungă cu cancerul.

Artista și-a revenit cu greu după moartea soțului ei, după care a suferit foarte mult. Ea a vorbit despre durerea nespusă prin care a trecut atunci când și-a pierdut partenerul de viață, René Angélil. „Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu….Încă îi simt prezența și susținerea’, a spus aceasta. Întrebată care sunt lucrurile de care îi este cel mai dor când se gândește la soțul ei, cântăreața a răspuns: „Mirosul lui..Atingerea lui. Felul în care mă făcea să râd. Când nu sunt pe scenă și fanii mei sunt acasă și eu merg la hotel, spre exemplu, nu mai am cu cine să vorbesc…’.

Cea mai cunoscută melodie aparţinând vedetei este de departe single-ul „My Heart Will Go On”, inclus pe coloana sonoră a filmului Titanic, din anul 1997. Cântecul s-a clasat pe prima poziţie în clasamentele de specialitate din întreaga lume, a câştigat un Oscar pentru Cel mai bun cântec original şi a fost vândut în peste 30 de milioane de copii.

Citește și:

Să fie împăcarea anului? Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc, gesturi tandre în public

Cu ce sechele a rămas Marcel Pavel după Covid. Va trebui să ia tratament toată viața!