Au trecut deja 3 ani de la moartea lui René Angélil, fostul soț al cântăreței Celine Dion, decedat în ianuarie 2016, din cauza cancerului. A murit atunci cu doar câteva zile înainte de a împlini 74 de ani. Cum deja ar fi împlinit 77 de ani, artista a ținut să-i aducă un tribut și a făcut-o cu multă emoție, de față cu mii de oameni.

Aflată în plin concert la Caesars Palace, Celine Dion, în vârstă de 50 de ani, a cerut publicului să cânte cu ea, amintind că ar fi fost ziua de naștere a fostului ei soț.

”E cel mai mare cadou pe care i-l pot oferi de ziua lui, pentru că este ceea ce iubea cel mai mult înh lume: fanii, muzica și să mă audă pe mine cântând pentru voi”, a spus, cu glasul sugrumat de emoție, Celine Dion.

”Sunteți gata să cântați pentru Rene?”, s-a adresat ea apoi mulțimii. Îndată ce melodia s-a terminat și miile de glasuri din public nu s-au mai auzit, Dion a privit în sus, spre cer, și a trimic către acesta un sărut. ”La mulți ani, iubirea mea!”, a mai spus ea, cu ochii în lacrimi.

S-a întors apoi către publicul format din peste 4.000 de persoane și a spus: ”Nu puteam să-i ofer un cadou mai frumos”.

Anterior, scrisese pe Twitter, tot în amintirea soțului ei: ”Dragul meu Rene… Vei fi întotdeauna cu mine. În memoria ta… pupici….”, a scris ea atât în engleză, cât și în franceză.

Angélil a murit din cauza cancerului la gât de care suferea în 14 ianuarie 2016. El și cântăreața au fost căsătoriți timp de 21 de ani.

Vezi și Imagine rară cu copiii lui Celine Dion. Gemenii artistei au împlinit 8 ani

Citește și: