Se pare că între cei doi a început o idilă în urmă cu o lună. Asistentul artistei l-a sunat pe Pepe luna trecută, spunându-i că Celine are nevoie de un dansator pentru concertele din turneul ei. El a acceptat și s-au plăcut imediat. „Este genul de persoană pentru care nu există program, timp  și nimic altceva. Așa că de câte ori are inspirație lucrurile se întâmplă. Te face să te simți binevenit, ca și cum ai aparține familiei și ești parte din grup. Nu se teme deloc în privința stilului ei, dansului ei sau a modului în care își susține concertele”, a declarat Pepe pentru revista Vogue, la scurt timp după ce a devenit dansatorul lui Celine, susținând că este fascinat de ea.

 

Celine Dion si iubitul ei, dansatorul spaniol Pepe MunozSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Ce fată frumoasă are Andreea Esca. Este superbă!

A fost surprinsă cu noul iubit, în Paris

Cei doi au fost surprinși și în timp ce vizitau obiectivele turistice din Paris, părând că se simt foarte bine, unul în compania altuia, și chiar se țineau de mână. Se pare că artista nu vrea să-și facă publică relația. Reprezentatul ei a precizat pentru revista „Extra” că  cei doi ar fi doar prieteni. Mai mult, artista a declarat în luna aprilie că nu este pregătită încă să iasă la întâlniri. „Acum, e cu siguranță mult prea devreme pentru mine…Eu sunt încă profund îndrăgostită de Rene, sunt măritată cu el”, a spus ea.

 

Cu toate acestea, Celine Dion și-a uimit fanii cu comportamentul ei, părând că se poartă ca o adolescentă.  Deși a fost una dintre artistele care s-a propulsat în carieră datorită vocii sale impecabile, refuzând să renunțe la haine pentru a se promova, aceasta s-a răzgândit. La începutul lunii, celebra artistă, care susține că nu mai are nimic de ascuns,  a acceptat să pozeze goală pentru revista Vogue. Canadianca s-a lăsat fotografiată în timp ce își schimbă ținutele la un concert din Las Vegas, înainte să plece în turneul european. Așa că nu este exclus să se fi răzgândit și în privința vieții ei amoroase. Mai mult, ea a șocat la Paris și cu o ședință foto îndrăzneață.

Citește și: Kemal din „Dragoste infinită” și-a schimbat look-ul. Cum arată acum îndrăgitul actor

Celine Dion și René Angélil au avut o poveste de dragoste incredibilă

Celine Dion și René Angélil au avut o poveste de dragoste incredibilă. S-au cunoscut când ea avea doar 12 ani și s-au căsătorit 16 ani mai târziu, în 1994. În 2001, a rămas însărcinată pentru prima dată și a adus pe lume un băieţel,  pe care l-au botezat René Charles la biserica la care s-au căsătorit.Cei doi au avut o nouă bucurie în 2010, când au deveniți și părinți de gemeni, concepuți prin fertilizare in vitro.

Fotografii: Hepta\Northfoto

Citește și: