Celine Dion a șocat publicul la cele mai recente apariții ale ei. Pe lângă ținutele extravagante, artista slăbește văzând cu ochii, având o siluetă anorexică și un aspect bolnăvicios. Deși toți din jurul ei sunt îngrijorați și s-au întrebat dacă nu cumva artista are probleme de sănătate, aceasta nu vrea să comenteze deloc pe seama acestui subiect și susține că se simte foarte bine în pielea ei și cui nu-i place să nu o privească.

Credit foto: Flickr.comSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Nu vă deranjați să-mi faceți poze. Fac asta pentru mine. Vreau să mă simt puternică, frumoasă, feminină şi sexy. Dacă mie îmi place, nu vă obosiţi să discutaţi despre asta. Nu faceţi fotografii. Dacă vă place, sunt aici. Dacă nu, lăsaţi-mă în pace”, a declarat Celine, într-un interviu pe The Sun.

Mai mult, artista susține că este foarte fericită. Dacă până acum a tot declarat că e singură, într-un interviu recent a mărturisit, în cele din urmă, că există un nou bărbat în viața ei. Nu dragostea vieții ei, ”bărbatul suprem”, așa cum îl considera pe Rene Angelil, cel care a descoperit-o când avea doar 12 ani, și care a murit la 73 de ani, ucis de un cancer la gât. Este vorba despre dansatorul ei Pepe Munoz.

Citește și:  Alessandra Stoicescu a aflat sexul copilului. Prima imagine cu burtica de gravidă

Celine Dion a început o relație cu un dansator cu 16 ani mai tânăr

Relația cu dansatorul cu 16 ani mai tânăr ca ea a evoluat firesc.  Dacă inițial doar dansau împreună, au tot început să fie văzuți peste tot în această formulă. Se țin de braț, de mână, au tot felul de manifestări de afecțiune în public, așa că vedeta pur și simplu nu a mai putut să nege ceea ce toată lumea vedea.

Chiar dacă e un nou bărbat în viața ei, Celine încă vorbește în termeni elogioși despre fostul soț, numindu-l ”bărbatul vieții sale”.

Soțul lui Celine Dion, René Angélil, s-a stins din viață la 73 de ani, în ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul. Într-un interviu emoționant pentru Page Six,  Celine a mărturisit că în zilele de sărbătoare îi simt lipsa cel mai mult lui Rene.

Povestea de dragoste dintre artistă și impresarul și soțul ei pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, iar el 38 de ani. Angélil a fost impresionat de vocea ei și i-a devenit impresar. Opt ani mai târziu, ei au început o relație amoroasă. În 1991 s-au logodit, iar pe 17 decembrie 1994 s-au căsătorit în Montreal.

Citește și: