„Ne vedem la cinema!”, a declarat Celine Dion (54 de ani) într-un mesaj publicat pe Instagram, mesaj în care a precizat că va juca în acea peliculă alături de o vedetă a filmelor indiene de la Bollywood, Priyanka Chopra Jones, şi de actorul scoţian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul dramatic „Outlander”. Totodată, Celine Dion a anunţat că va lansa câteva cântece noi pe care le-a înregistrat pentru acest film produs de studioul Sony şi care va ajunge în cinematografe pe 12 mai, notează Agerpres.

Filmul „Love again”, regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea şi noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, graţie cântăreţei Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.

Filmul „Love again”, regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea şi noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, graţie cântăreţei Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.

Ce probleme de sănătate are Celine Dion

Celine Dion se află în convalescență de aproape un an, iar din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să amâne, pentru 2023, toate concertele din turneul „Courage”, prevăzut în Europa anul acesta. Se pare că celebra cântăreață suferă de degenerescența musculară, o afecțiune care duce, inevitabil, la incapacitatea de deplasare. După câteva luni de tăcere, Claudette, sora lui Celine Dion, a dezvăluit care este adevărul despre starea de sănătate a artistei.

Într-un interviu acordat Showbizz.net, sora lui Celine Dion a împărtășit cele mai recente știri despre îndrăgita vedetă. Astfel, Claudette a recunoscut faptul că sora sa a trecut în ultimele luni printr-o perioadă foarte dificilă. „Este adevărat că are spasme musculare; eu însămi am văzut-o cu un picior răsucit”.

Claudette ar avea chiar o explicație pentru problemele lui Celine Dion: panta sălii Colosseum de la Caesars Palace, din Las Vegas, pe care a urcat timp de 16 ani. Aceasta ar avea o configurație care „ar fi putut deranja nervii sau mușchii pelvisului său”, a mai spus Claudette Dion. „Este tratată, primește foarte multe masaje, profită de asta, este răsfățată”, a asigurat cea care este și nașa lui Celine Dion.

Celine Dion a rămas văduvă în 2016

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 18 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 8 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016. De la debutul discografic din 1981, cu albumul “Unison”, Céline Dion a lansat peste 20 de albume, în franceză şi engleză. Cel mai recent se numeşte „Encore un Soir” din 2016. De-a lungul carierei sale de 38 de ani, ea a vândut peste 200 de milioane de discuri în lume şi are o avere de 700 milioane de dolari.

Citește și: VIDEO Imagini noi și emoționante cu Celine Dion. Diva este de nerecunoscut, iar misterul despre boala ei se adâncește

Citește și: Adevărul despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Sora sa, Claudette, rupe tăcerea: „spasme musculare”, „picior răsucit”