Și-a făcut schimbare de look, s-a tuns, și-a schimbat culoarea părului și s-a mai îngrășat câteva kilograme. Transformarea lui Celine Dion (51 de ani)  este de-a dreptul spectaculoasă. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni bleumarin cu dungi, evazați, și un sacou de blugi, asortat cu o cravată în aceeași nuanță, și o bluză neagră, Celine Dion a atras toate privirile la cea mai recentă apariție a ei în public, la New York. Artista este zâmbitoare și arată mai bine ca oricând. Artista a impresionat și în emisiunea lui Jimmy Fallon, la Tonight Show, unde a purtat un costum la fel de elegant, din catifea de culoare roșie.

Celine Dion, schimbare de look spectaculoasă. Artista arată mai bine ca oricândSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Părul blond și tunsoarea bob o prind de minune, iar apariție ei extrem de elegantă este o adevărată lecție de stil. La trei ani de la moartea soțului ei René Angélil, pare că în sfârșit e pregătită să meargă mai departe. Mai mult, ea a explicat că a muncit din greu pentru a-și lansa un nou album, reușind astfel să împlinească dorința soțului ei. Cântăreața își lansează pe 15 noiembrie single-ul „Courage”, în care vorbește despre mult iubitul ei soț, pe care nu l-a uitat nicio clipă.  Melodia este însoțită de un videoclip alb -negru foarte emoționant, iar Dion plânge în timpul melodiei, măcinată de dorul de Rene.

Noua melodie a lui Celine Dion este despre soțul ei

„Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Mă gândesc la tine de cel puțin de o mie de ori, pentru că în ecoul vocii mele aud cuvintele tale de parcă ai fi lângă mine. Când ajung acasă după o zi lungă, am atâtea de vorbit, atât de multe de spus, ador să cred că încă ne facem planuri împreună în conversații care nu se termină”, spune Celine în melodia ei.

„Curaj, să nu îndrăznești să mă dezamăgești acum, pentru că nu e deloc ușor, când nu ești cu mine”, mai spune Celine.

Artista lasă de înțeles că îi lipsește foarte mult soțul ei și că nimeni nu-i va putea să-i ia locul în viața ei sau să o atingă așa cum o atingea el, dar recunoaște că a avut nevoie de curaj ca să poată să treacă peste pierderea lui Rene, care nu i-a fost doar soț, ci și manager și el a fost cel care a făcut-o celebră și a crezut în ea.

Artista a vorbit despre durerea nespusă prin care a trecut atunci când și-a pierdut partenerul de viață. „Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu….Încă îi simt prezența și susținerea”, a spus aceasta. Întrebată care sunt lucrurile de care îi este cel mai dor când se gândește la soțul ei, cântăreața a răspuns: „Mirosul lui..Atingerea lui. Felul în care mă făcea să râd. Când nu sunt pe scenă și fanii mei sunt acasă și eu merg la hotel, spre exemplu, nu mai am cu cine să vorbesc..”.

Celin Dion și René Angélil s-au căsătorit în 1994, iar primul lor copil, René-Charles, a venit pe lume în 2001. În 2010 cei doi deveneau din nou părinți, de data aceasta de gemeni, cântăreața aducându-i pe lume pe Eddy și Nelson, iar soții erau mai fericiți ca niciodată. Însă, în 2016, Rene s-a stins din viață după o luptă lungă cu cancerul.

Foto: Profimedia/Hepta

Citește și: