A revenit iar la vechiul look. A renunțat la bobul scurt și și-a pus extensii și s-a mai îngrășat câteva kilograme. Celine Dion a reușit să surprindă pe toată lumea cu cele mai recent imagini. Îmbrăcată într-un body  auriu, ce pare a fi realizat dintr-un fel de tablă, artista apare în noua reclamă a designerului Thierry Mugler. Perfect bronzată, cu părul lung și bine întins, Celine afișează o siluetă fără cusur și un corp bine sculptat.

View this post on Instagram

Live life by the golden rule ✨ – Team Céline . Vivez la vie en respectant la règle d’or ✨ – Team Céline . #Courage #Sunday #MuglerArchives . Styled by @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez Hair: @dee_termined_girl Makeup: @justinstclairmakeup 📸: @paolakudacki

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Artista și-a revenit cu greu după moartea soțului ei, după care a suferit foarte mult. Ea a vorbit despre durerea nespusă prin care a trecut atunci când și-a pierdut partenerul de viață, René Angélil. „Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu….Încă îi simt prezența și susținerea’, a spus aceasta. Întrebată care sunt lucrurile de care îi este cel mai dor când se gândește la soțul ei, cântăreața a răspuns: „Mirosul lui..Atingerea lui. Felul în care mă făcea să râd. Când nu sunt pe scenă și fanii mei sunt acasă și eu merg la hotel, spre exemplu, nu mai am cu cine să vorbesc..’.

Celin Dion și René Angélil s-au căsătorit în 1994, iar primul lor copil, René-Charles, a venit pe lume în 2001. În 2010 cei doi deveneau din nou părinți, de data aceasta de gemeni, cântăreața aducându-i pe lume pe Eddy și Nelson, iar soții erau mai fericiți ca niciodată. Însă, în 2016, Rene s-a stins din viață după o luptă lungă cu cancerul.

Citește și:

Citește și:

Mai ții minte cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice? Diferența e izbitoare!

Adda, schimbare de look spectaculoasă. Fanii au felicitat-o imediat