Întrebată fiind dacă va mai iubi vreodată, dacă va încerca să-și refacă viața, cântăreața a replicat imediat că nu e pregătită. ”Acum e clar mult prea devreme pentru mine. Încă sunt îndrăgostită de Rene, căsătorită cu el”, declară Celine Dion.

”E dragostea vieții mele”, mai spune artista, mamă a trei băieți, unul în vârstă de 17 ani, și doi, gemeni, de 7 ani.

”Îmi e foarte dificil să mă văd cu o altă persoană. Dragostea pe care o am pentru el o simt zi de zi”, mai spune Celine.

Vorbind despre Rene, care i-a fost manager încă din adolescență și cu care apoi a fost căsătorită timp de 21 de ani, Celine spune că, deși plecat, acesta îi ocupă întreaga viață. ”M-a învățat totul. E singurul bărbat pentru care am avut ochi. E singurul pe care l-am iubit. Nu am sărutat niciodată un alt bărbat în viața mea”, mai spune vedeta, cu ochii în lacrimi.

”Cred că îl voi jeli tot restul vieții mele. Rene m-a pregătit pentru toată viața mea de la 12 ani. Nu am ieșit la nicio întâlnire cu vreun alt bărbat, nu am sărutat niciodată un alt bărbat”, repetă vedeta.

”Îmi este foarte dor de el. Foarte dor – mi-e dor de partenerul meu, de omul pe care îl îmbrățișam, pe care îl sărutam, cu care făceam dragoste. El îmi știa grijile, visurile”, continuă artista.

Ultimii ani de viață ai lui Rene, o agonie

Celine Dion a povestit și despre ultimii ani de viață ai răposatului ei soț, trecut în neființă la 73 de ani. ”Timp de trei ani soțul meu nu a putut nici măcar să soarbă un pic de apă, nici să mănânce. Se hrănea printr-un tub”, povestește Celine. Rene Angelil suferea de cancer la gât.

”Singurul lucru pe care îl speram în timpul celor trei ani de agonie era ca el să trăiască în pace. Voiam să nu aibă niciun fel de griji.

A avut un atac de cord, totul foarte rapid, nu a simțit nimic. Am știut că s-a eliberat de durere”, a mai spus Celine Dion.

Ultima dorință a soțului ei a fost ca artista să revină pe scena, iar Celine Dion a respectat-o.

Foto: Instagram

Vezi și Gemenii lui Celine Dion au împlinit șapte ani. Artista a făcut publice primele imagini cu ei

Citește și: