Celine Dion împlinește 54 de ani pe 30 martie, dar veștile despre ea nu sunt bune. Deși toată lumea se aștepta să revină pe scenă și să-și reia turneul după problemele de sănătate cu care s-a confruntat, diva tot nu s-a recuperat. Cu toate acestea, ea a transmis luni un nou mesaj emoționant, prin care a vrut să-și arate susținerea pentru Ucraina.

Alexandre Vauthier : Front Row – Paris Fashion Week – Haute Couture Fall/Winter 2019/2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Deși de obicei își ruga echipa să-i facă postările pe rețelele de socializare, de data aceasta Celine a postat chiar ea mesajul, alături de un video sfâșietor.

„Este atât de oribil ce se întâmplă în Ucraina și în întreaga lume cu situația refugiaților. Au nevoie disperată de ajutorul nostru acum. Alăturați-vă nouă și @glblctzn în timp ce suntem #StandUpforUkraine pentru a-i ajuta pe acești oameni care au fost nevoiți să-și părăsească casele și să lase totul în urmă pentru a merge într-un loc sigur. Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie. – Celine xx…”

În video-ul publicat de Celine îi arată pe mai mulți oameni, în special femei cu copii, care plâng, dar sunt și înregistrări video cu oameni care își arată susținerea pentru ucraineni.

Gestul de susținere pentru ucraineni vine la scurt timp după ce interpreta melodiei „ Because You Loved Me” a mai transmis un alt mesaj legat de situația din Ucraina.

Celine Dion își face debutul în actorie

„Oameni dragi și curajoși din Ucraina, suntem șocați și întristați, dar cu adevărat inspirați de curajul vostru…Inimile noastre sunt cu voi. Vă trimistem dragoste și rugăciuni pentru pace. Celine xx…”

Celine Dion nu reușește să mai scape de problemele de sănătate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici. Artista mai avea 16 spectacole rămase din turneul său în jurul lumii, însă a fost nevoită să renunțe din nou și la acestea. Artista a povestit că a crezut că își va reveni, după mai bine de un an în care a amânat concert după concert. Aceasta a urmat și un regim special, însă nu a ajutat-o foarte mult. Pentru că spectacolele sale îi consumă foarte multă energie, artista a fost nevoită să renunțe la ele până când își va putea reveni.

„Speram cu adevărat că voi fi bine, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Spectacolele mele necesită multă organizare și pregătire, așa că a trebuit să luăm decizii care vor afecta planurile pe două luni. Abia aștept să îmi revin complet, să depășim cu toții această pandemie, și abia aștept să mă întorc pe scenă”, transmitea Celine în urmă cu câteva săptămâni.

Cu toate că se confruntă cu probleme de sănătate și nu a dat încă indicii despre când s-ar putea întoarce pe scenăm, celebra artistă urmează să-și facă debutul în actorie anul acesta.

Cântăreața canadiană va juca alături de starul din Outlander, Sam Heughan, dar și de actrița Priyanka Chopra, în filmul ” Text For You”. Nu se știe data exactă de lansare a pelicului, ce a fost filmată în 2020 și finalizată în 2021, chiar înainte ca Celine să acuze probleme de sănătate.

Celine Dion suferă de o boală incurabilă, care îi face zilele din ce în ce mai negre. Despre boala sa au vorbit atât prietenii cântăreței, cât și familia sa.

„Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepta toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette Dione, parte din familia artistei Celine.

Foto: Profimedia