La sfatul mediciilor, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze concertele din Las Vegas, ce urmau să fie susținute pe scena The Colosseum de la Caesars Palace. De câteva săptămâni, artista a suferit de simptome severe de răceală, iar medicii i-au găsit o iritație și o infecție pe corzile vocale, potrivit unui anunț al artistei pe care l-a făcut pe p pagina ei de Facebook. Medicii au sfătuit-o să facă o pauză vocală, pentru a se recupera, în caz contrar riscă să rămână fără voce.  Cântăreața ar putea fi operată. Aceasta ar urma să revină pe scenă abia la sfârșitul lunii martie.

 

Celine Dion nu este singura artistă care are probleme grave cu corzile vocale. Și Shakira se confruntă cu această problemă, iar ea a anulat în ultimul moment o operație pe corzile vocale, luna trecută.

Soțul lui Celine Dion a murit anul trecut, răpus de cancer

 Celine Dion încă își revine după moartea soțului ei, René Angélil, care  s-a stins din viață, pe 14 ianuarie 2016,  după o luptă lungă cu cancerul. „Cred că probabil voi plânge după el toată viața mea”, a declarat artista într-un interviu emoționant pentru tabloidul „The Sun”, anul acesta.De altfel, artista a mărturisit că nu-și va mai dori un alt bărbat în viața ei, pentru că Rene a fost singurul bărbat din viața ei și singurul cu care s-a sărutat și iubirea ei pentru el e mult prea puternică. „Înainte să plece a fost foarte, foarte greu pentru noi toți. În mod special, pentru mine și copiii mei. Era foarte greu să îl văd pe bărbatul vieții mele cum moare puțin câte puțin în fiecare zi. Și când a plecat, a fost ca o eliberare că bărbatul pe care îl iubesc, singurul bărbat pe care l-am sărutat, singurul pe care l-am iubit, nu mai suferă. Da, niciodată în viața mea nu am sărutat alt bărbat. Așa că bărbatul vieții mele a fost partenerul meu și formam o singură persoană, iar când s-a oprit din suferință, mi-am zis singură: e ok. Merită să nu mai sufere”, a spus Celine.

Citește și: