Celine Dion a anunțat în urmă cu o săptămână printr-un comunicat de presă că este nevoită să-și anuleze concertele pe care trebuie să le susțină în Las Vegas din cauza unor probleme de sănătate. Însă, un detaliu i-a îngrijorat foarte tare pe fani.

Celebra artistă a fost criticată în ultimii ani pentru silueta ei, fiind aproape piele și os, mulți fiind convinși că are look-ul unui om bolnăvicios și că aceasta suferă în secret de o boală incurabilă. Însă se pare că suspiciunile acestora s-au adevărit. Celine Dion a confirmat acum că are probleme de sănătate. Aceasta nu a dat foarte multe detalii, precizând doar că are niște spasme musculare „severe şi persistente”, care o împiedică să cânte.

„ Céline (53 de ani) se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se conruntă o impiedică sp participe la repetițiile pentru noul show”, a transmis echipa artistei.

Celine Dion a dispărut din lumina reflectoarelor

Celine Dion Seen Leaving Her Hotel In ParisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Însă, problema pare a fi mai gravă decât se credea, iar un detaliu le-a atras atenția fanilor și i-a îngrijorat și mai tare. Mai exact, aceștia sunt convinși că Celine este mai bolnavă ca oricând, având în vedere că a ratat postarea cu deja tradiționala poză cu gemenii ei, la aniversarea acestora. Nelson și Eddy au împlinit pe 22 octombrie vârsta de 11 ani, iar celebra cântăreață nu a împărtășit cu fanii acest moment important din viața lor, deși devenise o tradiție ca în fiecare an să posteze o nouă imagine cu ei, alături de un mesaj emoționant. Anul acesta a fost pentru prima dată când vedeta nu a publicat absolut nimic, iar acest lucru a dat de gândit tuturor.

Celine Dion trece printr-o perioadă grea. Ea a dezvăluit că are probleme de sănătate și și-a anulat toate concertele din Las Vegas pe toată perioada de trei luni, lăsând de înțeles că nu este deloc bine și a dispărut de tot din lumina reflectoarelor și de pe rețelele de socializare. Concertele urmau să se desfășoare în lunile noiembrie 2021, ianuarie și februarie 2022.

Claudette Dion, sora artistei, a făcut noi dezvăluiri despre cântăreață după ce mulți s-au întrebat dacă o vor mai auzi cântând vreodată. Ea a mărturisit că Celine s-a mutat, alături de cei trei băieți ai ei, într-o casă nouă, pe care și-a construit-o după bunul plac, în vestul Las Vegasului.

Claudette Dion, sora artistei, a făcut noi dezvăluiri despre cântăreață după ce mulți s-au întrebat dacă o vor mai auzi cântând vreodată. Ea a mărturisit că Celine s-a mutat, alături de cei trei băieți ai ei, într-o casă nouă, pe care și-a construit-o după bunul plac, în vestul Las Vegasului. „Locuiește într-o casă nou care a fost construită pentru ea. Celine vrea să fie cât mai aproape de locurile unde își desfășoară activitățile băieții ei. Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici”, a spus Claudette.

Se așteaptă ca turneul Courage World Tour, ce a fost amânat de mai multe ori din cauza problemelor de sănătate ale artistei, să se reia în luna martie în SUA.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Cât de frumoasă e fetița lui Feli Donose! Nora Luna va împlini 3 ani!

Ce îndrăgostiți sunt! Cea mai frumoasă imagine cu Smiley și Gina Pistol