Într-un interviu recent, artista a spus că este conștientă de toate aceste critici, dar a adăugat că nu are timp pentru atâta negativitate. A spus că știe ce este bine pentru ea și își va păstra obiceiurile, chiar dacă asta înseamnă că va rămâne la fel de slabă.

”E ceva greșit la corpul meu?”, a întrebat ea retoric, încordând demonstrativ un biceps. A mai spus că după atâta vreme în showbiz pur și simplu are obrazul mai gros și nu-i mai pasă de astfel de comentarii.

Artista a amintit fanilor că niciodată nu a fost grasă. Pur și simplu acesta este felul ei. În plus, pe măsură ce au trecut anii, a pierdut și puțina grăsime pe care o avea. Apoi, a mai spus ea, e normal ca fizionomia să se schimbe odată cu trecerea anilor, amintind că a intrat în această industrie când avea 12 ani.

În plus, face sport în mod regulat, a mai declarat ea. ”Fac balet. Fac multe întinderi și fac sport pentru că îmi ajută mintea, trupul și sufletul”, a explicat Celine Dion. ”Întorcându-mă în timp, când aveam 12 ani, fața mea era mai rotundă pentru că avem mai multă grăsime când suntem mai tineri… Dar întotdeauna am fost slabă”, a explicat ea.

Considerând subiectul închis, artista a mai spus că nu lasă astfel de comentarii să o atingă sau să schimbe ceva în ea. Parte din procesul maturizării a fost, în cazul ei, să trăiască cu critici constante. A învățat că nu poți face pe toată lumea fericită.

”Iau doar lucrurile pozitive, doar pe acestea le bag în seamă. Las în urmă ce nu e bine pentru mine. Îl las pe managerul meu să se ocupe de restul (…) Trebuie să mă concentrez pe ce e bine pentru mine, pe cum mă simt . În final, nu poți plăcea tuturor”, a conchis ea.

Celine Dion face sport regulatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Celine Dion concertează în România la anul

Cântăreaţa canadiană Celine Dion va concerta la Bucureşti pe 29 iulie 2020, iar locul în care va avea loc evenimentul urmează să fie anunţat.

 În luna aprilie a acestui an, artista a anunţat lansarea „Courage”, cel de-al 27-lea album de studio al ei, şi un turneu mondial pentru promovarea discului.

Turneul „Courage” a început în Canada, pe 18 septembrie. Atrista, de cinci ori nominalizată la premiile Grammy, a anulat însă câteva concerte, pentru că se luptă cu un virus la gât.

Vezi și Un artist vrea să îşi tatueze faţa lui Celine Dion. Reacția ei face toți banii: ”Te rog, nu face asta! Pot vorbi cu mama ta!”

Citește și: