De când soțul ei s-a stins din viață, Celine Dion a încercat să-și îngroape suferința în muzica și a susținut numeroase concerte, mai ales în Las Vegas. Însă, în ultimii ani a revenit în lumina reflectoarelor și pentru aparițiile ei șocante, ea apărând în haine extravagante sau pentru faptul că devenea din ce în ce mai slabă. Artista ajunsese piele și os, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că este bolnavă. Celine și-a liniștit fanii și i-a asigurat pe fani că este perfect sănătoasă, explicând că a slăbit din cauza orelor petrecute în sala de dans, pentru care a făcut o nouă pasiune, dar și din cauza suferinței pe care a încercat să o ascundă după pierderea soțului ei.

În mod neașteptat, pandemia pare că i-a priit artistei, iar asta se reflectă în felul în care arată. Lipsa concertelor ce au fost anulate în întreaga lume, au făcut-o să petreacă cât mai mult timp cu familia ei, cei trei copii, și a avut mai multă grijă de ea. Artista a mai pus câteva kilograme pe ea și a ajuns la silueta care a consacrat-o.

PARIS : Singer Celine Dion and Pepe MunozSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Celebra cântăreață a fost cel de-al 14 -lea copil al familiei ei numeroase și s-a născut în Quebec, pe 30 martie 1968. Ea s-a dovedit extrem de talentată încă de mică. La doar 12 ani, a scris prima ei piesă, iar prima ei caseta a ajuns la respectatul impresar René Angélil, iar astfel a început o coloaborare fructuoasă, care s-a transformat, mai târziu, într-o frumoasă poveste de dragoste.

La 17 decembrie 1994, Céline Dion şi René Angélil s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la Basilica Notre Dame din Montreal, iar în anul 2016, soțul ei a fost răpus de cancer, după ani întregi de suferinţă.

Artista și-a revenit cu greu după moartea soțului ei, după care a suferit foarte mult. Ea a vorbit despre durerea nespusă prin care a trecut atunci când și-a pierdut partenerul de viață, René Angélil. „Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu….Încă îi simt prezența și susținerea’, a spus aceasta. Întrebată care sunt lucrurile de care îi este cel mai dor când se gândește la soțul ei, cântăreața a răspuns: „Mirosul lui..Atingerea lui. Felul în care mă făcea să râd. Când nu sunt pe scenă și fanii mei sunt acasă și eu merg la hotel, spre exemplu, nu mai am cu cine să vorbesc..’.

Celin Dion și René Angélil s-au căsătorit în 1994, iar primul lor copil, René-Charles, a venit pe lume în 2001. În 2010 cei doi deveneau din nou părinți, de data aceasta de gemeni, cântăreața aducându-i pe lume pe Eddy și Nelson, iar soții erau mai fericiți ca niciodată. Însă, în 2016, Rene s-a stins din viață după o luptă lungă cu cancerul.

Cea mai cunoscută melodie aparţinând vedetei este de departe single-ul „My Heart Will Go On”, inclus pe coloana sonoră a filmului Titanic, din anul 1997. Cântecul s-a clasat pe prima poziţie în clasamentele de specialitate din întreaga lume, a câştigat un Oscar pentru Cel mai bun cântec original şi a fost vândut în peste 30 de milioane de copii.

Foto: Profimedia

Citește și:

Mihai Mitoșeru iubește din nou. Cine e femeia cu care a înlocuit-o pe Noemi?

Dezvăluiri incredibile! Prințul Charles a vrut să anuleze nunta cu prințesa Diana: „A fost greșeală teribilă!” Ce nu-i plăcea la fosta soție