Cântăreaţa a împărtăşit vestea fanilor, spunând că va trebui să-şi petreacă primăvara la recuperare „după spasme musculare severe şi persistente” care nu i-au permis să poată concerta, potrivit Variety.

Céline Dion şi-a anunţat fanii că din motive de sănătate şi la sfatul medicilor, este nevoită să anuleze finalul turneului nord-american. Anunțul a fost făcut chiar de ea într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare. Aceste concerte ar fi trebuit să aibă loc din 9 martie până în 22 aprilie 2022, începând din Denver şi terminând la Washington.

„Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei”, a scris starul.

Gestul făcut de Celine Dion de sărbători. Ce spunea artista despre bolile ereditare: „Mi-e frică…”

Celine Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă

Starea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Spectacolele noastre cer multă organizare şi pregătire şi trebuie deci să luăm decizii care ne vor afecta planurile pentru două luni”.

Artista a cântat deja în 52 de concerte în America de Nord din acest turneu, începând înainte de pandemia de Covid-19. Cântăreaţa canadiană a amânat şi reluarea rezidenţei în Las Vegas.

În 2022, primul concert din acest turneu este programat pe 25 mai la Birmingham, Anglia. Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat în contextul pandemiei de Covid-19 pentru 11 iunie 2023.

Omagiu emoționant pentru soțul ei, la 6 ani de la moartea lui

Celine Dion Seen Out And About In Paris, France – 01 Jul 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat în contextul pandemiei de Covid-19 pentru 11 iunie 2023.

Pe de altă parte, un alt mesaj al artistei i-a întristat pe fani. Mai exact, artista i-a adus un omagiu soțului ei, cu care a reușit să rupă inimile fanilor. Rene a murit la 73 de ani, pe 16 ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul la gât. Celine a publicat o nouă imagine alb-negru cu soțul ei, René Angélil, în ziua în care s-au împlinit șase ani de la moartea lui, aceasta mărturisind că încă suferă după el, prin versurile cântecului ei din 2019, „Courage”.

„Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Mă gândesc la tine de cel puțin 100 de ori, pentru că în ecoul vocii mele îți aud cuvintele de parcă ai fi acolo…Mi-e dor de tine.

Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Mă gândesc la tine de cel puțin 100 de ori, pentru că în ecoul vocii mele îți aud cuvintele de parcă ai fi acolo…Îmi lipsești”, a scris Celine, la imaginea cu soțul ei.

Boala de care suferă Celine Dion

Potrivit revistei americane `National Enquirer”, starea ei este din ce în ce mai îngrijorătoare, după ce a pierdut foarte mult în greutate. Artista slăbește văzând cu ochii și a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme.

O rudă a artistei a făcut recent declarații neașteptate, precizând că durerile de la spasme sunt atât de mari încât Celine nici nu mai poate merge sau nu se mai poate da jos din pat, aceasta suferind de degenerescența musculară.

„Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”, a declarat recent unul din membrii familiei artistei pentru revista „Here”.

Degenerescența musculară este o boală gentică ce poate apărea în orice moment al vieții sau la orice vârstă, în copilărie sau mult mai târziu. În general, boala se caracterizează prin slăbirea progresivă a mușchilor corpului.

Citește și:

Cum arată Jane Seymour la 70 de ani, fără machiaj. Cele mai recente imagini cu ea i-au uimit pe fani

Rona Hartner, pregătită pentru o nouă relație: ”Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie…”