Show-urile vor fi reprogramate pe 18 şi 19 februarie 2020.

Cântăreaţa, care în trecut a fost și operată pe corzile vocale, şi-a prezentat scuze într-un videoclip publicat pe contul de Facebook.

„Pentru mine, este mult mai greu să anulez un spectacol decât să fac unul. Îmi pare rău că vă dezamăgesc. Începuse aşa de bine în Québec… Doream atât de mult să vă văd la Montreal, la noi acasă. Atunci când cânt pentru voi este sigur că vreau să ofer tot ce am, tot timpul. Îmi pare rău încă o dată, Montreal, şi vă mulţumesc că mai credeţi în mine”, a spus artista.


Apare în înregistrare îmbrăcată sport, în pantaloni de trening și o bluză largă, cu părul strâns și fața trasă, vizibil suferindă.

Nu sunt primele concerte pe care le anulează artista, dar e prima oară când a decis să facă ea anunțul, cerând scuze fanilor.

În cadrul Courage World Tour, din Europa, Dion, care are cinci premii Grammy, va cânta la Paris Défense Arena în 26, 27 şi 30 iunie, dar şi pe 1 iulie. Celine Dion va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 29 iulie 2020.

Turneul „Courage” a început în Canada, pe 18 septembrie.

Cel mai recent turneu mondial al lui Celine Dion – „Taking Chances” – a avut loc în 2007 şi a fost unul dintre cele mai profitabile ale anului. Artista va lansa pe piață unnou album în 15 noiembrie.

Vezi și Celine Dion explică de ce e atât de slabă. Ce s-a întâmplat cu ea de-a lungul anilor

Citește și: