Artista, căsătorită că Ardeli Ancuța, mai are cu acesta un băiețel de 7 ani.

Cântăreața ar fi însărcinată deja în luna a cincea, iar bebelușul ar urma să se nască la începutul anului viitor. Aceasta a decis însă să țină secretă sarcina, cel mai probabil pentru a se asigura că totul este în regulă, nu există probleme, iar bebelușul este sănătos.

„Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a spus Celia pentru Fanatik.ro,atunci când a fost întrebată de sarcină.

În urmă cu o oră, vedeta a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii care confimră sarcina.

”Ieri a fost ziua mea, ❤️m-am nascut in acea zi in care bat clopotele in mai toate bisericile din Tara. 🤍
O zi plina de rugaciune, in care probabil si cerul zambeste 🙂 chiar m-am abtinut tare sa nu postez, desi mi-as fi dorit sa impartasesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales sa mai tinem minunata veste pentru noi ceva timp. Totusi s-a intamplat ca altcineva sa dea vestea in locul nostru de ziua mea, iar acum , cum as putea sa neg cea mai mare bucurie a noastra ???

E o binecuvantate faptul ca dupa lungi incercari am reusit! 🙏
Puterile Ceresti sa fie zid puternic de protectie pentru familia mea, e dorinta pe care o am de ziua mea, caci familia noastra se mareste cu inca un sufletel! 🤍🙏❤️

Aceleasi ganduri curate le trimit catre voi, protectie Divina si o zi minunata sa aveti ! 🤗”, a scris ea pe rețeaua de socializare, postând și o serie de fotografii, în care apare inclusiv soțul ei.

CElia-este-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Decizia de a fi discretă vine și pe fondul pierderii unei alte sarcini, în urmă cu trei ani. Cântăreața a fost extrem de afectată atunci, iar în urma acestei drame a suferit și de depresie, mai ales că ea și partenerul său își mai doreau un copil. Acum iată însă că visul li s-a îndeplinit.

„Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună.

În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV acum ceva vreme.

În vârstă de 37 de ani, Celia a format în trecut un cuplu inclusiv cu Mihai Bendeac.

Vezi și Mihai Bendeac, declarație de dragoste din partea Celiei! Cei doi s-au iubit cu foc

Citește și:

Cum arată Kim Basinger la doar 67 de ani. A exagerat cu operațiile estetice și e de nerecunoscut

Motivul pentru care Kitty Cepraga și James Goodwin au divorțat după 10 ani de căsnicie