Evenimentul a avut loc în țară, căci una dintre variante era și Australia, dar după ce s-au gândit mai bine au stabilit ca cea mică să fie creștinată aici.

În luna februarie a acestui an, Celia devenea mamă pentru a doua oară, iar cântăreața o aducea pe lume pe Sara Maria, cel de-al doilea copil al său, unul foarte dorit. Iată că a trecut, cu emoții pozitive, și momentul creștinării.

Botezul celei mici a fost amânat o perioadă, însă acum cântăreața și partenerul ei s-au hotărât să-l facă.

Pe pagina de socializare a Celiei deja au fost publicate câteva imagini de la botezul Sarei Maria, unul organizat cu mare grijă și atenție la amănunte. Din imaginile postate pe contul de Instagram se poate vedea cât de emoționată a fost cântăreața, dar și cât de cuminte a fost cea mică.

Celia a postat fotografii cu cea mică din timpul slujbei, dar și înainte de a ajunge la biserică. Au fost fotografiate inclusiv mini-prăjiturelele purtând etichete cu chipul celei mici.

in-drum-spre-bisericaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cât despre mamă, aceasta a arătat impecabil în rochia ei albă și lungă, dar care îi lăsa la vedere picioarele superbe.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars înainte de botez, Celia mărturisea că evenimentul va fi unul restrâns.

„Până la urmă am decis că o să facem botezul în țară și va fi în luna august. Abia așteptăm! Va fi un eveniment mai restrâns. Pentru mine, Taina Botezului este extrem de importantă. Abia aștept s-o am pe cea mică botezată. Știu că va primi ceva îngerași în plus.”, a declarat Celia, la Antena Stars.

Celia și-a dorit foarte mult să mai aibă un copil

Celia și-a dorit foarte mult să devină mamă pentru a doua oară, dar în urmă cu trei ani a trecut prin momente extrem de grele: a pierdut o sarcină, o traumă în sine pentru orice femeie.

Ea mărturisea că rămăsese însărcinată chiar în perioada în care soțul ei își pierduse tatăl. Din păcate, nu a fost să fie, iar vestea a venit ca un șoc pentru cuplu.

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV. Din fericire, minunea s-a întâmplat până la urmă, iar vedeta trece prin momente unice, cu familia ei mărită.

Cum se descurcă Celia cu cei doi copii

Artista mai are un băiețel mai mare și e fericită că acesta nu e deloc invidios, așa cum s-ar fi putut întâmpla. Cântăreața a mărturisit că se aștepta la o perioadă mult mai dificilă, însă se descurcă de minune cu cei doi copii.

„M-am așteptat la mult mai rau decât acum. Mai ales ca prima perioada cu primul copil mi s-a părut extrem de dificilă. Pentru mine a fost o mică depresie.

Mă așteptam să fie foarte greu, dar este o perioadă extrem de frumoasă acum. Ma bucur că Angelo este mare și nu este gelos, știe căîi iubesc la fel pe amândoi. E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare.”,a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.

Cum reușește Celia să slăbească. A luat 23 de kilograme în sarcină!

În prezent, Celia se află într-o cursă contracronometru pentru a slăbi. Își dorește să revină din nou la silueta de dinainte și s-a apucat deja de tratamente corporale, dar și de dietă.

La începutul acestei luni, artista declara că, timp de patru săptămâni, va avea reguli stricte pentru a slăbi cât mai repede.

”După ce am luat în sarcină 23 de kilograme din care am dat jos 13, încep azi cu 68,5 de kilograme. Peste o lună nu va mai fi la fel. Îmi promit! Abia aștept să vă spun ce am reușit.

Vor fi patru săptămâni de dietă, 4 săptămâni de ședințe și cardio. În total patru săptămâni foarte stricte, după care ar trebui sa mare grijă să mă mențin. Să fie cu succes.”, a scris Celia pe rețelele de socializare.

Vezi și Celia a născut o fetiţă! Micuţa trebuia să vină pe lume săptămâna viitoare

Citește și:

Despărțirea momentului în showbiz! Dovada clară că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu!

Mirela Vaida, imagini rare alături de soțul ei! Are niște pantaloni scurți, foarte scurți! Vacanță romantică fără copii! ”Ne simțim mai tineri”