Acum, că emoțiile legate de Covid au trecut și a depășit și această mare temere, vedeta se gândește la ce va urma și a dezvăluit pentru Click! ce nume va purta fetița ei.

”Sara Maria este numele fetiței”, a declarat aceasta. De ceva timp, solista a publicat imagini și cuvinte frumoase despre provocările și starea pe care o trăiește, bucuria de a fi mamă.

”Putem, iar când nu mai putem, mai putem puțin! Încă 4 săptămâni și te vom ține în brațe, prințesa noastră! 35 săptămâni de sarcină.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune, enorm de multe mesaje și gânduri bune mă înconjoară! Protecție Divină vă doresc și eu”, a scris ea în dreptul imaginilor. 

celia-mare-3-saptamani-si-nasteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Căsătorită de aproape 9 ani

Cântăreața Celia, pe numele din buletin Cristina Ioana Socolan, s-a căsătorit în 2013 cu Ardeli Ancuţa, alături de care are o căsnicie fericită. Cei doi și-au dorit mereu o familie numeroasă, iar visul lor e pe cale să se împlinească.

Într-o altă postare, Celia îi mulțumește lui Dumnezeu pentru șansa de a deveni iar mămică. ”Nu există nimic mai frumos de experimentat în viața aceasta decât iubirea! Eu pentru asta m-am născut și sunt pe punctul de a aduce pe lume rodul iubirii noastre…

Născuți din iubire, insuflați de Dumnezeu… copilașii mei mă învață ce e iubirea adevarată, iubirea necondiționată, cea în care ți-ai jertfii viața fără ezitare. Părinții adevărați înteleg ce spun… căci nu există nici un sentiment mai puternic și mai pur decât acesta!

Pentru această nobilă șansă a vieții îi Mulțumesc Lui Dumnezeu! Da, curând devin mamă pentru a doua oară, aceste amintiri sunt de neprețuit… ”, a mai spus Celia, care a renunțat la muzică pentru familie.

Celia a făcut Covid de două ori

Celia a povestit recent, la Teo Show, că a avut Covid pentru a doua oară. De această dată a avut noroc și a făcut o formă ușoară.

Ea a glumit spunând că Covid a fost prietenos de această dată, după ce acum nouă luni a făcut o formă destul de serioasă a bolii.

”Am trecut prin altele mai dificile decât Covid. A venit la nouă luni dupa prima. Acum a fost mai ușor, am trecut fără tratament, doar cu vitamine, a fost o formă foarte prietenoasă”, a declarat Celia. Din fericire soțul și fiul ei nu au contactat virusul.

Vezi și Celia a fost depistată cu Omicron pe ultima sută de metri înainte de naștere! În ce stare se află artista

Citește și:

Loredana Chivu, mărturisiri dureroase despre părintele ei care s-a sinucis: ”M-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește și că toată lumea mă minte”

Dan Negru spune în sfârșit care a fost motivul pentru care a părăsit Antena 1: ”Colegii mei au descoperit asta mai demult”