Celia a născut al doilea ei copil în dimineaţa zilei de 16 februarie, prin cezariană, conform cancan.ro, deși era programată la cezariană pe 20 februarie, la Timișoara. Cântăreața și soțul ei au devenit părinții unei fetițe care e perfect sănătoasă și a primit nota zece la naștere.

Celia și Ardeli Ancuța radiază de fericire. Ei sunt căsătoriți de aproape un deceniu, timp în care au devenit părinții unei băiețel, acum în vârstă de șapte ani. El are acum o surioară pe care părinții au ales, pe ultima sută de metri, să o cheme Sara Maria.

Celia a mai dezvăluit că a luat 20 de kilograme în timpul sarcinii, iar circumferiţa abdomenului său s-a dublat. Ea a povestit că i-a fost foarte greu în utlimele săptămâni de sarcină, a dormit prost şi a avut dureri mari în oase.

celiam pe ultima suta de metri cu sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune … ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea. (..) Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare”, a declarat Celia.

Celia a mai povestit că mama ei o va ajuta cu bebeluşul în prima lună şi că speră să poată alăpta.

„Voi alăpta dacă totul decurge ok! Cu toții sunt nerăbdători să nasc și să vadă fetița, pe Sara Maria. Am mare noroc cu mama mea, care îmi va fi aproape și știu că îmi va fi de foarte mare ajutor, cel puțin în prima lună după naștere. Nu am superstiții și încerc să nu mă focusez pe temeri legate de naștere”, a mai declarat Celia.

Artista a trecut prin clipe grele în urmă cu două luni când s-a îmbolnăvit a doua oară de Covid. Solista, la fel ca şi restul familiei sale, a mai avut boala în urmă cu zece luni. Din fericire, Celia a făcut acum o formă uşoară şi a trecut cu bine peste, însă s-a speriat foarte tare când a văzut testul pozitiv, pentru că prima oară, s-a simţit foarte rău.

”Acum a fost mai ușor, am trecut fără tratament, doar cu vitamine, a fost o formă foarte prietenoasă. Nu aș vrea să fie nimeni pus în situația să vadă un test pozitiv Covid în 30 și ceva săptămâni de sarcină. A fost greu pentru că, după prima data când am făcut Covid, am stiut că nu am putut să îmi stabilizez febra. Mă gândeam ce o să fac în sarcina, pentru că prima oară a fost ceva destul de traumatizant”, a povestit Celia, în urmă cu ceva vreme.