A trecut prin Covid și nici măcar o clipă nu s-a gândit că, la distanță de nouă luni, istoria se va repeta. S-a întâmplat chiar la trecerea dintre ani, atunci când Celia a fost la Revelion, apoi urma să-și viziteze mama. O mamă pentru care a trecut prin emoții mari, atunci când toată familia a fost infectată. Așa că, foarte precaută, s-a gândit să-și facă un test.

”Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar, totuși, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, a povestit Celia pentru Cancan.

”Eram șocată, veneam după alte probleme medicale!”

”Stresul a fost foarte mare, după ce am aflat că-s pozitivă. Și teama că voi face o formă la fel ca data trecută, cu febra pe care nu am reușit să o stabilizez zile și zile, cu dureri, tuse, oboseală, etc… Eram șocată, mai ales că veneam după alte probleme medicale despre care nu vreau să vorbesc și pe care abia le depășisem cu chiu cu vai…

Dar, spre bucuria mea, a fost o formă foarte ușoară, am fost protejate divin și eu și prințesa mea, iar acum și ea are imunitate. A dobândit imunitatea în burtică și îi va fi de ajutor după ce vine pe lume”, a completat artista.

”E șocant să fii însărcinată și să vezi testul pozitiv… te panichezi în primă instanță, însă e bine să scapi de starea asta cât mai repede. Nu poate să facă decât rău.

După ce am trecut de starea de șoc, m-am liniștit și m-am lăsat cu încredere în voia divină, simțind că totul va fi bine, din acel punct era șocant cât de liniștită eram, mă uimeam și pe mine. Dar faptul că am fost exterm de pozitivă și sigură că sunt protejată m-a ajutat enorm, iar boala a trecut foarte, foarte ușor”, a declarat Celia, acum în afara oricărui pericol.

e-pe-ultima-suta-de-metri-cu-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La un pas să își piardă mama din cauza Covid

Cântăreața Celia a trecut prin momente cumplite cu mama ei, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Artista a fost extrem de îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, deoarece a fost mult mai gravă decât a ei.

Celia a mărturisit că a fost la un pas să își piardă mama din cauza infecției cu Covid.

”Două zile n-am dormit deloc din disperarea de a o pierde pe mama. Aveam impresia că trăiesc într-un film.
Am stat două săptămâni și două zile în spital. I-au pus o perfuzie încât să-i țină inima stabilă și după ce s-a terminat perfuzia la jumătate de oră, a început din nou fibrilațiile, o rugam și o imploram din inimă. Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece. A fost la un pas de moarte”, a povestit îndurerată Celia.

Vezi și Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei după Covid. În cazul Emei, lucrurile nu stau așa de simpu. Ce complicații au apărut

Citește și:

Alexandra Stan, îndrăgostită de unul dintre concurenţii de la Survivor. Acesta a povestit abia acum totul: ”Nu mai este măritată, pot să spun”

Marian Godină va fi tată! Cum arată Georgiana, soția polițistului-vedetă