Adrian Văncică are o poveste de viață care poate servi oricând drept scenariu de film. Este absolvent al UNATC-ului,  promoţia 1999, dar pe vremea când numele său nu era așa cunoscut, acesta își câștiga existența muncind în Coreea de Sud. Avea doar 25 de ani și lucra într-un parc de distracții unde juca rolul unor personaje de basm.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

LasFierbintiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Adrian Văncică  a lucrat în Coreea de Sud, într-un parc de distracții

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock Fm, la emisiunea “Morning Glory”.

Cu toate acestea, de aproximativ 10 ani, actorul şi scenaristul Adrian Văncică îi dă viață bețivului Celentano din Las Fierbinți. Personajul i-a adus notoritetatea, iar pentru acest personaj Văncică s-a inspirat din realitate.

Despre cum s-a pregătit pentru rol, actorul a mărturisit: „Am studiat, am văzut şi film, am căutat să văd cum joacă unii beţivi. Şi am găsit un drum. Celentano, în primul sezon, avea câteva apariţii, apoi lucrurile au evoluat firesc. Bă, e bun, merge, hai să … şi a devenit unul din personajele care duc episoade“.

Adrian Văncică  are o familie superbă

„Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar niciunul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai mărturisit actorul.

„Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem“, a spus actorul Adrian Văncică, într-un interviu pentru PRO TV.

Pe de altă parte, Adrian Văncică spune că s-a obişnuit deja să fie asaltat pe stradă de fanii care vor să vorbească sau să facă poze cu el: „Am trecut de etapa asta, nu mai ies pe stradă!“, a spus el râzând, potrivit ştirileprotv.ro.

Când nu îl joacă pe Celentano, Adrian Văncică este un familist convins. Spre deosebire de personajul pe care îl interpretează în serial, Văncică nu bea, nu lipsește nopțile de acasă, spre bucuria soției sale, Elena, o blondă frumoasă, cu strungăreață și o siluetă impecabilă. Adrian și Elena au două fiice. Spre deosebire de actor, care apare mai tot timpul în fața camerelor de filmat, Elena este o femeie discretă, care își dedică majoritatea timpului vieții de familie și se ferește de atenția presei.

Citește și: