Rob and Laura Petrie 15 years later

A post shared by David Duchovny (@davidduchovny) on

Informația a fost confimată de David Duchovny (Fox Mulder) și Gillian Anderson (Dana Scully) pe conturile lor de Twitter, dar și de creatorul serialului. Actrița, în vârstă de 48 de ani, a postat două fotografii cu ea și cu David (56 de ani), în care îl întreabă pe partenerul ei din film dacă este pregătit pentru o nouă parte a seriei.

 

You ready for more of this @davidduchovny? ? #TheXFiles

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on

Răspunsul lui David nu s-a lăsat mult așteptat. „Oh, da. Sunt pregătit încă din 1993”, a spus acesta, făcând referire la anul în care s-a lansat primul episod al serialului.  Chris Carter, creatorul serialului, a confirmat că a făcut echipă cu „ Twentieth Century Fox”  din nou pentru a readuce pe micile ecrane cea de-a 11 serie a serialului.

„Abia așteptă să vedem ce mistere mai descoperă Mulder și Scully în aces nou sezon al Dosarelor X”, a spus și David Madden, președintele Fox.

Vestea vine la scurt timp, după ce Gillian Anderson a  făcut dezvăluiri dureroase din viața ei. Actrița a scris o carte, intitulată „We. A Manifesto for Women Everywhere ”, pe care o descrie ca un sfat pentru versiunea ei mai tânără.  Celebra blondă a dezvăluit că s-a luptat cu bolile mintale și cum a reușit să treacă peste ele. Aceasta a dezvăluit pentru „The Guardian”, că uneori se temea chiar să iasă și din casă. „Au fost vremuri când eram foarte rău. Au existat eprioade în viața mea când refuzam să mai ies din casă”, a spus Anderson, însă fără a da mai multe detalii sau să spune diagnosticul exact pe care l-a avut.

Cum arată actorii acum

Cu toate acestea, ea susține că a făcut terapie încă de la vârsta de 14 ani, iar în paginile cărții ea dezvăluie tehnnici care au ajutat-o, printre care scrierea unor afirmații pozitive, exprimarea recunoștinței sau meditația. Astfel, spune ea a reușit să-și rezolve problemele legate de imaginea corpului ei și să-și recâștige încrederea în sine. „Singurul lucru care contează cu adevărat este liniștea noastră interioară și modul în care reacționăm la anumite lucruri”, a mai spus aceasta.

 

Deși au trecut 24 de ani de când celebrul serial „Dosarele X” a debutat pe micile ecrane, cei doi actori principali David Duchovny (Fox Mulder) și Gillian Anderson (Dana Scully) nu par să se schimbat foarte mult. Cel puțin Gillian arată senzațional și la 48 de ani, iar timpul nu pare să-și fi pus amprenta pe chipul ei.