Roger Waters a anunțat pe Instagram că s-a căsătorit cu Kamilah Chavis, cea cu care are o relație de aproximativ cinci ani. Artistul a postat o serie de fotografii de la nunta care a avut loc în Hamptons, acolo unde deține un conac.

roger-waters-si-sotiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7Waters, despre care se spune că are o avere estimată la 310 milioane de dolari, a povestit în 2018 cum a cunoscut-o pe Chavis: „Am cunoscut-o la unul dintre concertele mele, în urmă cu câțiva ani. Se ocupa de transport. Ea conducea mașina care îmi era pusă la dispoziție”.

Chavis a fost șoferul lui Waters la Festivalul Coachella, la care artistul a participat în 2016


Când a fost întrebat cine a făcut prima mișcare, artistul a povestit: „Într-o zi i-am spus <>, și ea s-a întors. <<Ți-a spus cineva vreodată că ai pomeți frumoși?>> Am văzut o mică reacție și acesta a fost începutul. ”

„A întâlnit-o pe Kamilah la Coachella, pe când ea era șoferul său. Sunt împreună de atunci. Este cu adevărat minunată și îl face foarte fericit”, confirmat și un apropoat al cuplului pentru pagesix.com.

Roger Waters a mai fost căsătorit de patru ori

Acesta este cel de-al cincilea mariaj pentru Roger Waters. Artistul a mai fost căsătorit cu Judy Trimm, în perioada 1968 – 1975, cu Carolyne Christie, din 1976 până în 1992, și cu Pricilla Phillips, din 1993 până în 200.

Cea de-a patra soție, Laurie Durning, cu care a fost însurat între 2012 și 2015, l-a dat în judecată la divorț, pentru a-și recupera ceasul Rolex.

Muzicianul are trei copii – o fiică pe nume India, model, un fiu pe nume Harry, care e muzician, și încă un băiat nascut în 1997.

Citește și: Alina Laufer a ajuns cu fetiţa de numai câteva luni la spital: ”A luat o bacterie de la animale”

xRomina Power, schimbare totală de look. Imaginea cu care fost soție a lui Al Bano și-a uimit fanii