Quentin Tarantino este la 58 de ani mai îndrăgostit ca niciodată. El și-a făcut apariția pe covorul roșu cu soția sa, Daniela Pick (37 de ani), iar toți s-au topit când i-au văzut. Ei au făcut deliciul fotografiilor, aflați la eveniment, și le-au oferit un moment din intimitatea lor, sărutându-se în fața tuturor.

Celebrul regizor este topit după soția lui. În ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă foarte maree, cei doi se înțeleg de minune. Cântăreață și fotomodel, de origine israeliană, Daniela a fost singura femeie care a reușit să-l facă pe Tarantino să renunțe la burlăcie și să meargă în fața atarului. E drept, că i-au trebuit nouă ani, dar răbdarea sa a fost răsplătită. Mai mult, Tarantino a devenit tătic pentru prima dată, în urmă cu doi ani, când Daniela i-a adus pe lume un băiețel, pe nume Leo.

Quentin Tarantino și Daniela au devenit părinți în 2019

Quentin Jerome Tarantino este un regizor de film, scenarist, producător și actor american. Cele mai cunoscute creații ale sale sunt Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2, Death Proof și Inglourious Basterds. Filmele realizate de Tarantino i-au adus acestuia premii la Oscar, Globul de Aur, BAFTA și Palme d’Or.

Quentin Tarantino red carpet in Rome, Italy – 19 Oct 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În anul 2007, Total Film l-a clasat pe locul 12 în topul celor mai buni regizori din toate timpurile.

Tarantino și-a cunoscut iubita în 2009, atunci când se afla în Israel pentru promovarea filmului său, Inglourious Bastards. La scurt timp după au început să se întâlnească. Cei doi au fost surprinși de paparazzi pentru prima dată împreună, în septembrie 2009, la Los Angeles, la premiera filmului lui Drew Barrymore, Whip It.

Cei doi s-au căsătorit abia în 2018 iar la petrecerea, au participat actori vedete precum Uma Thurman, Bruce Willis sau Samuel L Jackson. Un an mai târziu cei doi au devenit părinții unui băiețel.z

Daniela a fost fotomodel și este cântăreața. Tatăl ei este marele artist și compozitor Svika Pick. El devenit un star al muzicii pop israeliene în anul 1970 când a fost ales să joace rolul principal din musicalul „Hair”. Ulterior s-a făcut cunoscut prin mai multe șlagăre de succes.

Foto: profimedia

Citește și:

Dani Oțil a răbufnit împotriva antivacciniștilor: „Europa se uită la noi că suntem hoți…”

N-a mai rezistat! Mândru tată de băiat, Cabral a arătat în sfârșit chipul celui mic!