„Daniella şi Quentin sunt bucuroși să anunţe naşterea primului lor copil. Un băiețel născut pe 22 februarie 2020”, a declarat putătoul de cuvânt al cuplului pentru TMZ.

Daniella PickSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cei doi încă nu au dezvăluit cum se va numi micuțul. Tarantino și soția sa au anunțat că așteaptă un copil în august 2019, când un reprezentant a declarat pentru People: „Daniella și Quentin Tarantino sunt încântați să anunțe că așteaptă un bebeluș”.

Regizorul și Daniella s-au cunoscut în anul 2009, pe când acesta promova filmul „Inglorious Basterds”. S-au căsătorit nouă ani mai târziu. Cine este Quentin Tarantino Quentin Jerome Tarantino este un regizor de film, scenarist, producător și actor american. Cele mai cunoscute creații ale sale sunt Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2, Death Proof și Inglourious Basterds. Filmele realizate de Tarantino i-au adus acestuia premii la Oscar, Globul de Aur, BAFTA și Palme d’Or. În anul 2007, Total Film l-a clasat pe locul 12 în topul celor mai buni regizori din toate timpurile. Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Tarantino și Daniella Pick.