Potrivit BBC, Larry King a fost internat în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, încă de la sfârșitul anului trecut după ce a contractat virusul. Starea lui s-a agravat, iar la încceputul lunii ianuarie a fost mutat la terapie intensivă la începutul lunii ianuarie, însă din păcate medicii nu au reușit să-i salveze viața. Larry King s-a luptat de-a lungul vieții cu numeroase probleme de sănătate, printre care afecțiuni cardiace, diabet de tip 2 dar și cancer pulmonar.

Timp de 25 de ani, vedeta a fost gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN, iar în 2017 a dezvăluit că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual.

În aprilie 2019 i s-au pus niște stenturi și tot în 2019 a suferit și un atac cerebral.

Probleme s-au ținut lanț, iar anul trecut legendarul om de televiziune a trecut prin momente extrem de grele: doi dintre copiii săi au murit la interval de o lună. Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

În timpul celor 25 de ani de carieră la CNN, Larry King a intervievat candidați la alegerile prezidențiale, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți.

Citește și:

Fiica Andreei Esca, la clinică. Are numai 20 de ani: ”De două ori pe săptămână mă găsiţi aici”

Cum arată sora secretă a lui Pepe! E cântăreață și e frumușică tare!