Celebrul om de televiziune Larry King, în vârstă de 87 de ani, a fost internat de urgență într-un spital din Los Angeles după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Larry King se luptă de 10 zile cu COVID, iar familia lui nu are voie să îl viziteze”, au declarat mai multe publicații americane. Conform surselor, „familia lui Larry King se află în contact constant cu spitalul și cu doctorii” care monitorizează starea de sănătate a celebrului om de televiziune.

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat o sursă citată de ABC News. În ultimii ani, Larry King a avut numeroase probleme de sănătate: a avut cancer la plămâni și a fost operat. pe lângă asta a fost operat pe inimă, în 1987, când a suferit un atac de cord major, iar în aprilie 2019 i s-au pus niște stenturi și tot în 2019 a suferit un atac cerebral.

Larry King a dezvăluit că familia sa a trecut prin momente cumplite, vara trecută, iar doi dintre copiii săi au murit recent, la o distanță de doar trei săptămâni unul de celălalt.

Fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a decedat la sfârșitul lunii iulie din cauza unui atac de cord, iar fiica sa, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, s-a stins din viață pe 19 august „la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar”, a scris King pe Facebook, potrivit CNN.

„Cu tristețe și cu inima frântă, anunț pierderea celor doi copii ai mei, Andy King și Chaia King. Amândoi erau suflete bune și blânde și le vom simți lipsa. Niciun părinte nu ar trebui să își îngroape copilul. Eu și familia mea vrem să vă mulțumim pentru gândurile bune și urările transmise. În acest moment, avem nevoie de puțin timp și discreție pentru a ne vindeca rănile. Vă mulțumesc că respectați asta”, a fost mesajul pe care King l-a transmis.

Citește și:

Loredana, poza rară alături de fiica sa. Are 22 de ani și seamănă perfect cu mama ei

Mesajul emoționant al lui Anthony Hopkins. N-a mai băut alcool de 45 de ani: „Mă îndreptam spre dezastru”