A făcut furori la „Vocea României” și îl vedem adesea la TV, dar îndrăgitul Tobi Ibitoye trăiește acum cele mai frumoase momente din viața lui. Artistul și soția sa Antonia au devenit părinți pentru a doua oară. Armonia din viața artistului se traduce în calmul Ariei, noua fetiță a cuplului

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României”, în 2015, în prezent artist al caselor de discuri Roton și Hahaha Production, și soția sa, Antonia, au devenit părinți pentru a doua oară. Fiica celor doi a venit pe lume miercuri, 5 ianuarie 2022. Atât mama, cât și fetița sunt perfect sănătoase. Micuța a primit numele de Aria Asèdá și a cântărit la naștere 4,2 kilograme.

Încântați de venirea pe lume a Ariei nu sunt doar părinții, ci și surioara acesteia, Arin, în vârstă de 3 ani. Conexiunea dintre cele două surori este deja puternică, după cum a povestit Antonia. Aceasta a precizat că micuța Aria devenea agitată, încă din burtică, atunci când auzea vocea surioarei ei Arin.

tobySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă ca înainte și să mă pot ocupa și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă, mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a spus Antonia.

Viața lui Tobi este despre armonie, iar acest lucru se vede în tot: de la familie până la muzica pe care o scrie. Lucrurile decurg natural de la început până la sfârșit pentru el și obișnuiește să privească totul cu calm.

Când vine vorba despre apariția Ariei pe lume, Tobi a reușit, și de această dată, să găsească echilibrul de care avea nevoie pentru a se pregăti să devină din nou tată.

„Am luat lucrurile pe rând, pas cu pas. Au fost pregătiri normale. Am luat haine, scaun pentru mașină, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine.”, a precizat Tobi.

Pe de altă parte, Tobi știe că relația cu Aria o să fie altfel, pentru că Aria și Arin sunt diferite, iar acest lucru s-a văzut încă din timpul sarcinii.

„Experiența va fi cu siguranță diferită. A fost diferită încă din timpul sarcinii, mai ales pentru Antonia. Aria este foarte calmă, mult mai calmă decât Arin. Cred că are de-a face și cu faptul că noi am fost mai calmi, într-un punct foarte bun al relației. Acum totul este mai liniștit și cred că tocmai această liniște s-a transmis și la ea”, a spus Tobi.

Adevărata relație cu Aria se va concretiza abia atunci când micuța va începe să vorbească, cel puțin asta crede artistul, după experiența cu Arin. Tobi a mai precizat că este convins că famila va fi foarte echilibrată în formulă de patru.

„Din experiența cu Arin, am descoperit că o relație adevărată cu copilul o să am când începe să vorbească, când ne formăm un atașament. Cu mama există această conexiune foarte puternică încă de la început, pentru că este natural. O să ne descurcăm cu doi copii: când soția mea va avea grijă de Aria, eu voi sta cu Arin. Ne împărțim responsabilitățile. Deja eu cu Arin avem o relație foarte bună, foarte sănătoasă”, a spus Tobi.

O poveste de dragoste începută dintr-o glumă

Povestea de dragoste dintre Tobi și Antonia a început dintr-o glumă făcută de o persoană necunoscută celor doi. Mulți chiar ar putea spune că la mijloc este, de fapt, mâna destinului.

Tobi se afla cu grupul său de prieteni într-un club din București. Antonia, la rândul ei, se afla cu grupul ei de prieteni în același club. La un moment dat, un bărbat pe care niciunul nu-l cunoștea i-a luat mâna lui Tobi și i-a pus-o în mâna Antoniei. După acel moment, Tobi și Antonia nu l-au mai văzut niciodată pe acel bărbat.

Stânjenit, Tobi și-a cerut scuze în fața Antoniei, iar la insistențele prietenilor lui chiar a găsit curajul necesar să îi ceară un contact.

Fiind în perioada în care Tobi participa la „Vocea României”, acesta a profitat de ocazie și a invitat-o pe Antonia să-i fie alături acolo. Au urmat întâlniri, conversații și plimbări lungi. O dragoste sinceră și o familie completă.