Conform reporterilor Antena Stars, cei doi au depus deja actele necesare căsătoriei la primărie, în București. Cei doi amorezi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, unde şi-au plâns fiecare pe umărul celuilalt şi de atunci sunt de nedespărţiţi.  Deşi nu şi-au făcut publică relaţia cei din jurul lor spun cu mâna pe inima că Dan Chişu şi Alina Chivulescu sunt mai îndrăgostiţi ca niciodata, potrivit spynews.ro.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Citește și: Ce alte probleme i-au descoperit medicii la inimă lui Florin Busuioc. Doctorul care i-a salvat viața actorului a dezvăluit tot

Dan Chișu și Alina Chivulescu au mai avut o relație și în urmă cu 20 de ani

Dan Chișu, care a format în trecut un cuplu și cu Mihaela Rădulescu, și Alina și-au reluat povestea de iubire după 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut când erau tineri, iar “veşnicul burlac” s-a îndrăgostit rapid de frumoasa actriță, în ciuda diferenței de vârstă, de 20 de ani. Cum, însă, nu erau, probabil, pregătiți pentru o relație de lungă durată, cei doi au pus, brusc, punct legăturii.

Alina și-a găsit însă din nou fericirea în brațele celebrului actor, după divorțul de omul de afaceri, Mihai Cuptor, care s-a însurat cu verișoara ei.

Alina Chivulescu, devenită extrem de iubită pentru rolul Bella din serialul “La Bloc”,  s-a reîntâlnit cu Dan Chișu  pe platoul de filmare al filmului “#Selfie” în 2014, iar flacăra iubirii s-a aprins din nou între ei. Astfel, cei doi și-au mai dat o șansă, iar frumoasa actriță l-a convins pe marele actor să renunțe la burlăcie.

Dan Chisu, unul dintre cei mai cunoscuți regizori și producători de film de la noi din țară, a trecut, anul trecut,  prin momente dificile.  El a fost în Franța,  unde a fost operat pe cord deschis. Intervenția a avut loc într-o renumită clinică medicală. Dan Chișu este renumit și pentru relațiile lui cu femei frumoase și celebre, printre care și cu Mihaela Rădulescu și Manuela Hărăbor.
Citește și: