În ciuda staturii sale unice, Danny și-a făcut un nume sonor la Hollywood. Cu firea lui veselă, Danny Devito te făce să râzi în hohote, așa că nu e de mirare că a cucerit cu ușurință Hollywood-ul. Mai mult, pe lângă faptul că este câștigător al premiului Emmy și star de cinema, actorul a jucat și pe Broadway, în „The Price”. Trecerea aniilor și-au pus amprenta pe trupul actorului, iar cu părul și barba albă și puțin cocoșat, acesta pare un bunic tare simpatic.

Motivul pentru care Rhea Perlman nu vrea să divorțeze

DeVito a trecut prin clipe grele în ultimii ani din cauza căsniciei sale de 39 de ani cu actrița Rhea Perlman. Ei au anunțat în 2012 că divorțează, însă ulterior s-au răzgândit spunând că mai dau o șansă căsniciei lor. Cu toate acestea, ei au anunțat din nou după cinci ani, în 2017, că lucrurile nu mai merg între ei și au decis să se despartă definitiv. Se pare că actorul nu a putut să-i fie fidel soției sale. Starul din „It’s Always Sunny in Philidelphia” și actrița din „ Cheers”, în vârstă de 73 de ani, au anunțat că au luat hotărârea să trăiască separat, însă nu vor divorța oficial. „Nu vom divorța, dar trăim separat”, a spus actorul pentru postul american CBS. Acesta a precizat că deși mariajul lor s-a terminat, ei sunt în continuare foarte buni prietnei și se vor susține reciproc în cariera lor. „Ei bine, suntem prieteni de 40 de ani. Ne iubim unul pe celălalt”, a mai spus actorul.

În ciuda faptului că nu mai formează oficial un cuplu deja de patru ani, Rhea a mărturisit recent că nu va divorța niciodată de Danny. „Ne înțelegem bine în multe privințe, așa că de ce să stricăm asta cu lucrurile urâte care vin cu un divorț”, a decalrat Rhea pentru New York Post.

„Am fost împreună de foarte mult timp și încă există multă iubire și istorie”, a mai adăugat actrița, precizând că relația lor s-a îmbunătățit de când s-au separat. Cei doi sunt în continuare buni prieteni și petrec timp împreună împreună, alături de copiii lor.

Junior, JuniorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Rhea și Danny au început să formeze un cuplu 1971 și s-au căsătorit în 1982, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Ei au împreună trei copii: Lucy, (38 de ani), Grace (36 de ani) și Daniel (34 de ani).

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Gemenii”, „Batman se întoarce” şi „L.A. Confidential”. Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care „Războiul rozelor” (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi „Arunc-o pe mama din tren”.

În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului „Erin Brockovich”, iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul „Hoffa”. Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul „Taxi” (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial „Taxi”.

Boala de care suferă Danny DeVito

Danny DeVito are 147 cm. Statura sa scurtă este rezultatul displaziei epifizare multiple, cunoscută în mod obișnuit ca boala Fairbank. Condiția este o tulburare genetică rară care afectează creșterea osoasă.

Interesant este că mărimea lui nu a fost un factor major în rolurile sale de-a lungul carierei sale. În timp ce alți actori pot obține locuri de muncă din cauza dimensiunii lor, DeVito nu. Înălțimea sa a fost abordată într-un episod de Taxi, după cum personajul său, Louie De Palma, descrie cumpărarea de pantaloni în departamentul husky al băieților.

Este o scenă plăcută și nu l-a rănit să câștige un Emmy pentru rol secundar remarcabil într-un serial de comedie în 1981.

Când a fost întrebat despre scenă și despre povestea personajului său, el a explicat:

Da, spun povestea despre pantalonii mei. Asta e povestea mea. Când am ajuns la acea înălțime, am încetat să cresc, dar nu eram subțire. Așa că nu am putut merge la un magazin și să iau haine de pe raft. Așa că a trebuit să merg mai devreme la departamentul de băieți mari.(…). Am pus asta în spectacol. Este întotdeauna bine să tragi din viața ta când poți.

Foto: Hepta/ Profimedia