Cei doi se pregătesc de nuntă, însă acum au început pregătirile și pentru venirea primului lor copil. Cel care a dat-o de gol Heidi Klum că este însărcinată este designerului Wolfgang Joop. Acesta a ”scăpat” această informaţie într-un interviu cu televiziunea RTL.

Heidi şi Tom n-au confirmat informaţia, dar nici n-au infirmat-o. Heidi este deja mama a patru copii, respectiv Leni (14), Henry (12), Johan (11) şi Lou (8), din relaţia cu celebrul cântăreț Seal.

Citește și: A trecut cu bine de transplantul de rinichi suferit. Pozele în bikini, cea mai bună dovadă! Cântăreața arată excelent!

Heidi Klum mai are 4 copii

Heidi şi Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel s-au afișat pentru prima dată împreună în public în mai anul trecut, și s-au logodit anul trecut, după Crăciun. Vedeta nu pare deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ei. Ea a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

”Este cea mai dulce, grijulie şi iubitoare persoană. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită în viaţa mea. E absolut minunat. Poate pentru că el e de origine germană şi ne înţelegem într-un mod diferit”.

Citește și: